Невяна Владинова прекратява спортната си кариера. Златното момиче става втори

...
Невяна Владинова прекратява спортната си кариера. Златното момиче става втори
Коментари Харесай

Невяна Владинова прекратява спортната си кариера, става втори вицепрезидент на федерацията

Невяна Владинова приключва спортната си кариера. Златното момиче става втори вицепрезидент на родната федерация, ръководена от Илиана Раева.

Това стана ясно след първото съвещание на новия Управителен съвет на БФХГ. To се организира онлайн, заради обстановката с COVID-19.

Първа точка от дневния ред беше представянето на екипа на президента на БФХГ Илиана Раева за новия четиригодишен олимпийски цикъл. Тя първо благодари на досегашния си екип, а по-късно показа по настрана всеки за новия сезон. Първи вицепрезидент остава трикратната ни международна шампионка Мария Петрова. Генерален секретар остава Росина Атанасова. Офис управител остава Гергана Йорданова. Спортен управител остава Моника Панайотова. Международни връзки остава Йоана Ангелова. Организатор остава Емил Гаджев. Финанси и счетоводство Надя Величкова и Николай Коларов. Адвокат Кремена Георгиева. Маркетинг и реклама Юлия Мумджиева.

След като ги показа, Илиана Раева показа пред всички членове на УС любимката на всички, очарователния ни капитан на самостоятелно дами Невяна Владинова. Тя разгласи, че заради тежка контузия във врата, Неви прекратява спортната си кариера и е изразила предпочитание да работи в БФХГ. Мечтата на хубавицата ни е някой ден да бъде сполучлив началник и желае да се учи и да натрупа опит.

Илиана Раева е провела дълъг диалог с нея, харесала е решимостта й и смелостта да съобщи по какъв начин желае да продължи пътя си и предлага да стане втори вицепрезидент на БФХГ. Всички членове на драго сърце приветстват решението на Неви да продължи пътя си в областта на художествената гимнастика.

" Благодаря на Илиана Раева за поддръжката и готовността и да ми оказва помощ в пътя, по който поемам. От тук нататък ще благодаря с дейности ", разяснява Владинова пред УС.

 Българският отбор пропуща Европейското в Украйна
Българският отбор пропуща Европейското в Украйна

Ерика Зафирова е дала позитивен резултат при PCR тест
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР