Невиждана за сезона конкуренция от 10 пилоти в серия Туринг

...
Невиждана за сезона конкуренция от 10 пилоти в серия Туринг
Коментари Харесай

Страхотна конкуренция очаква Иван Влъчков на писта Стара Загора

Невиждана за сезона конкуренция от 10 водачи в серия Туринг чака Иван Влъчков с неговата Honda Civic на писта Стара Загора, 3-и кръг от националния шампионат на Затворен маршрут. Влъчков е първенец за предишния сезон, като през 2016 година завоюва и двата манша в града на липите. Сега обаче задачата му няма да е по никакъв начин лесна.
Основни съперници в Туринг ще му бъдат Стоян Апостолов с Honda Civic, Стефан Панчугов също с Honda Civicи Станислав Паришков с Opel Kadett. Участие ще вземе и различен картингист - Давид Будев с Renault Clio, за който това е домашно съревнование.

Останалите участници в класа са Светослав Ковачев с Volkswagen Golf, Боян Стоянов с Renault Megane, Красен Василев с Renault Clio, Стелиан Станчев с Peugeot 306, Румен Коев с Honda Civic и Димитър Драганов с Opel Kadett.

В събота предстоят две квалификации за установяване на местата за старта, а в неделя ще има един спортен манш, който ще дефинира спечелилия.

" Конкуренцията ни е сериозна и доста добре готова, съобщи Влъчков по отношение на идното съревнование. – Отиваме да се борим и ще забележим какво ще стане ".

За да се приготви по-добре, Иван направи два дни проби на пистата " Дракон " край Калояново на Джап Фест предишния уикенд. Влъчков навъртя общо към 50 км и реализира най-хубаво време от всички с коли с атмосферен мотор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР