Невиждана досега кражба изуми софиянци. Кадри показват как обирджии посягат

...
Невиждана досега кражба изуми софиянци. Кадри показват как обирджии посягат
Коментари Харесай

Невиждано досега кражба скандализира София ВИДЕО

Невиждана до момента кражба изуми софиянци. Кадри демонстрират по какъв начин обирджии протягат ръка на охранителна камера, съобщи Нова тв. Видеото бе оповестена в обществените мрежи от Пламен Колев.

Той разказва действието по следния метод: „ Във вторник този симпатяга ни открадна една от камерите. Всичко се вижда отлично, а с него има още един юноша. Действието се развива рано сутринта в столичния квартал „ Манастирски ливади ”. Моля всеки, който ги разпознае да не звъни в полицията, а да ми написа на мен ".

„ Аз по този начин или другояче ще срещна служителите на реда, по тази причина няма потребност те да получават голям брой сигнали. Регистрирал съм самата кражба и съм разговарял с органите на реда, чакам и те да се свържат с мен, с цел да им дава записите, които имам ”, разяснява Пламен Колев.

Мъжът разяснява и каква е задачата на обира на устройствата, с които нормално виждаме по какъв начин се краде нещо друго.
„ Това беше вандалоустойчива камера, само че очевидно тя не е проектирана за България. Навярно би трябвало да бъде фиктивен нов вид, който да пази самата камера от крадци ”, добавя Колев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР