Невиждан екшън се е разиграл в Оряхово, съобщава агенция BulNews.

...
Невиждан екшън се е разиграл в Оряхово, съобщава агенция BulNews.
Коментари Харесай

Екшън в Оряхово: Мъж избяга от полицията през балкона с въже от 6-ия етаж

Невиждан екшън се е разиграл в Оряхово, оповестява организация BulNews. Случката е от към 17 часа през вчерашния ден, в блок в кв. „ Албания “, зад пожарната в крайдунавския град.

В обществената мрежа се завъртя видеоклип, качен от Димитър Димитров. На фрагментите ясно се вижда, че мъж на междинна възраст се спуска по въже от 6-ия етаж на блока, в който живее. Човекът, който съгласно създателя на клипа е Цецо Ненковия, ловко се придържа с крайници към всяка тераса, до момента в който най-после съумява да стигне до земята и побягва.

По непотвърдена информация, мъжът от видеото е откраднал „ Ауди Q5 “ от своя съгражданка и заплашвал някогашния ѝ брачен партньор с нож. Бандитът тръгнал с джипа отвън града, само че в региона на Люти дол автомобилът изгаснал заради липса на гориво. Така полицията го разкрила, а возилото е върнато на собственичката му.
Малко по-късно побеснелият мъж отишъл в казиното в Оряхово и отправил закана на шефката, че ще я заколи, защото му забранила да посещава игралната зала.

Поради множеството сигнали за неговите незаконни прояви през вчерашния ден служители на реда отишли в дома му да го търсят. Изплашен обаче, той бързо измислил проект като от кино лентата за Спайдърмен и пуснал през терасата си въже, с което да се отърве от ченгетата.

Веднага, откакто бе качен клипът, под поста във фейсбук започнаха да валят разнородни мнения. Според някои „ нинджата “ бяга, защото е заловен „ на шаблон “ с непозната жена и се е изплашил от юмруците на мъжа, чиято брачна половинка е бил натиснал за целувки. Други пък разясняват, че в началото са помислили, че желае да се самоубие, само че това несъмнено не е по този начин, имайки поради ловкостта, с която съумява да слезе по въжето и да избяга.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР