Невероятно, но в Англия разкриха, че Левски готви шокиращ трансфер. Сините

...
Невероятно, но в Англия разкриха, че Левски готви шокиращ трансфер.
Сините
Коментари Харесай

Невероятно! Спрягат играч на Арсенал с трансфер в Левски

Невероятно, само че в Англия разкриха, че Левски готви фрапантен трансфер.

" Сините " се били прицелили в крило на Арсенал. Това разгласи журналистът Гавин Рийд, който е работил в авторитетните издания " The Athletic ", " Manchester Echo " и " Evening Post ". Според него от " Герена " са отправили оферта за една от запасите на Микел Артета - Рийс Нелсън. 23-годишният футболист става свободен сътрудник след 15 дни и по всичко проличава, че няма да остане на " Емиратс ".

Нелсън към този момент има опит в чужбина. През сезон 2018/19 бе пратен чартърен в Хофенхайм, където записва 23 мача и вкарва 7 гола. През 2021/22 е във Фейенорд, където излиза в 21 дуела и бележи 2 пъти.

През този сезон крилото изигра 11 мача за Арсенал в Премиър лийг, в които има 3 гола и 2 асистенции. Минутите му на терена обаче са едвам 201. Още 6 срещи записва в Лига Европа, където " топчиите " претърпяха цялостно крушение. Иначе е притежател на Купата на Англия, както и първенец за юноши с екипа на лондончани.

Неразделна част е от всички младежки и юношески национални тимове на Англия, само че разумно не е викан в първия тим. Твърди се също, че е много добър другар с Джейдън Санчо.

Иначе " сините " несъмнено имат потребност от укрепване на крилата, където цялостен сезон се разчиташе главно на Уелтън и Роналдо, които играха в съвсем всички мачове. Джавад Ел Джемили още се приспособява към тима, а Марин Петков имаше сериозен спад във формата.

" Мач Телеграф "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР