Невероятно или не, но късно снощи полицията в Разград е

...
Невероятно или не, но късно снощи полицията в Разград е
Коментари Харесай

Жена на поне две бутилки водка удари паркирани коли в Разград

Невероятно или не, само че късно нощес полицията в Разград е заловила зад кормилото жена, която е карала с повече от впечатляващите 2,35 промила алкохол в кръвта, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Количеството дава отговор на най-малко 2 бутилки от 750 мл корав алкохол.
42-годишната жена е карала " БВМ Х5 " и на паркинг на бул. " Априлско въстание " №58 удря два паркирани автомобила - " Опел Мерива " и " Фолксваген Шаран ". Направена ѝ е проба с дрегер, която е посочила в какво несъответстващо положение е била дамата. Тя е арестувана в РУ-Разград.
По случая е формирано бързо произвеждане по член 343Б, алинея 1 от Наказателния кодекс (НК): " Който ръководи моторно транспортно средство с централизация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, открито по надлежния ред, се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 3 години и с санкция от 200 до 1000 лв. ".
Случаят прилича този с танцьорката Габриела Медарова, която обаче удари цели 10 автомобила - в пияно положение и дрогирана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР