Невероятни снимки, като че ли взети от филма “Възходът на

...
Невероятни снимки, като че ли взети от филма “Възходът на
Коментари Харесай

Шимпанзета построиха “стълба” и избягаха от клетката си в зоопарк в Белфаст

Невероятни фотоси, сякаш взети от кино лентата “Възходът на планетата на маймуните ” са снимани от гости на зоопарка в Белфаст, Северна Ирландия.Отначало, очевидците били сюрпризирани, че на върха на огромна бетонна стена, заграждаща ограждение с шимпанзета, седи един примат, а по-късно видели по какъв начин второ шимпанзе, употребявайки клон на дърво, ловко облегнат на стената, се изкачило по същата стена.Малко по-късно, хора се натъкват на две избягали шимпанзета, които вървели свободно отвън заграждението. Според тях, “огромните шимпанзета просто излезли откъм гърба на храстите “, на няколко крачки от хората.Възрастните шимпанзета, изключително мъжките, не са сладки дребни маймуни, които могат да се видят в циркове или телевизионни излъчвания, а са мускулести и доста мощни животни, които постоянно демонстрират признаци на експанзия и могат елементарно да убият с удари на ръцете или благодарение на зъбите си.
1 2 - Шимпанзета построиха " стълба " и избягаха от клетката си в зоопарк в Белфаст За благополучие, в този зоопарк, избягалите шимпанзета не посочили експанзия към хората, а просто ходели и ги гледали. Монахан е един от очевидците, които видели по какъв начин маймуните избягали от заграждението. Той споделя, че това е най-удивителното събитие, което е виждал в живота си.
2 - Шимпанзета построиха " стълба " и избягаха от клетката си в зоопарк в Белфаст Даниел Монахан, който съумял да снима бягството на шимпанзетата, пристигнал в зоологическата градина с приятелката си Дин Макфол, неговата 4-годишна племенница и още две деца, 8-годишната Грейс и шестгодишния Лео.
„ Не можехме да повярваме, когато тези умни животни започнаха да си вършат нещо като стълба, изкачиха се и избягаха оттова. А когато излязоха от храстите непосредствено до нас, бяхме зашеметени от боязън, макар че се опитахме да не го демонстрираме, тъй като бяхме с дребни деца. И макар, че в този момент си спомняме това с комизъм, това беше доста рисков и сериозен миг. ”Малко по-късно, семейство Бакстър, също с малко дете, среща едно от шимпанзетата. Детето мощно се уплашило и почнало да вика. Това би могло да провокира нападателно деяние от страна на животното. Но, шимпанзето се обърнало назад, като че ли се уплашило, отстъпило от хората и почнало да се отдалечава към заграждението.
3 1 - Шимпанзета построиха " стълба " и избягаха от клетката си в зоопарк в Белфаст Според зоолози, шимпанзетата изненадващо умело са употребявали пълен клон на дърво, откъснат или отслабен по време на скорошна стихия, с цел да построят “стълба ” от него. По-късно, всички маймуни, след разходката се върнали назад във волиерата си, тъй като по всяка възможност не знаели къде да отидат по-нататък и били изплашени от непознатите територии.
4 1 - Шимпанзета построиха " стълба " и избягаха от клетката си в зоопарк в Белфаст Сега, избягалите животните в зоологическата градина са заключени в едно от вътрешните пространства, само че демонстрират дейности, с които желаят да влязат в остарелия си волиер, като събират клони и ги разделят на по-малки елементи.Въпрос на време е да създадат своя следващ опит за бягство …
Интересните неща
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР