Невероятни 3D татуировки – независимо дали търсите вдъхновение или просто

...
Невероятни 3D татуировки – независимо дали търсите вдъхновение или просто
Коментари Харесай

Невероятни 3D татуировки които ще ви изумят – топ 10 класация

Невероятни 3D татуировки – без значение дали търсите ентусиазъм или просто желаете да разгледате, през днешния ден имаме някои от най-добре изпълнените 3D татуировки, които можете да намерите.

Боди арт изкуството, като всяка креативна среда, минава през цикли. Тежките с мастило затъмняващи татуировки набират известност и от ден на ден хора се стремят да проектират собствен личен жанр на татуировка, вместо да употребяват старите разбирания.

Но измежду тези, които желаят в действителност неповторим външен тип, 3D татуировките са в стихията си. Това е изключително правилно, защото от ден на ден художници опитват както с вероятността, по този начин и с потреблението на машини, с цел да реализиран това, което човешките ръце преди този момент не са били в положение да реализират. Тези по-дълбоки рисунки основават оптични илюзии, които се трансформират, до момента в който се движите. Също по този начин придават на мастилото ви чувство за деяние, дебнещо тъкмо под повърхността.

Тези умопомрачителни творения са известни, тъй като включват тялото ви в татуировката, вместо просто да слагат мастилото върху нея, третирайки ви като статив. Вплитайки кожата си в работата, тя основава по-голямо чувство за персонализиране и ви прави още по-неотделими от творбата. Ако смятате, че това е за вас, ето няколко вдъхновяващи творби.

1. Escher Hodgepodge

За да стартираме, ето типичен татуировка в жанр M.C. Escher , която предлага малко сюрреалност, само че не отива прекомерно надалеч. Всяко сливане на завършени предмети с малко помрачаване може да се трансформира в хубава 3D татуировка, стига да имате подобаващия художник.

2. Геометрични фигури

В същия дух като въодушевена от Ешер работа е украсяването на тялото ви с огъващи се линии, които изкривяват личната ви форма. Татуировките на тази линия – и серпантина – са изключително потребни за тези, които желаят да получат изобретателно мастило, само че не са склонни да демонстрират кожата.

Чрез смяна на метода, по който се възприемат линиите на тялото ви, това може да помогне с възприятието за дисморфия и физически позор при доста хора. Освен това, това е просто един занимателен метод.

3. Портрети на герои – невероятни 3D татуировки

Този човек изпитва обич към Скелетор от анимационния филм He-Man. 3D портретна татуировка на всеки воин, който обожавате, е метод да излъчвате това, което ви интересува, с непрекъснат респект.

И също така, с толкоз положително осъществяване, по-скоро сте упрекнат, че сте познавач, в сравнение с фанатик.

4. Класически фотореализъм

Няма потребност да ставате прекомерно нереални, в случай че имате нещо, което обичате задоволително, с цел да имате вечно в тялото си. Получавайки фотографски засенчено произведение, можете да създадете винтидж рисунка над и оттатък филтъра с тонове.

5. Разширена анатомия

Извиквайки диаграмите на платното на Да Винчи, тези татуировки с разширена анатомия в действителност провокират 3D резултата. Това е прекрасен метод да размиете границата сред натурализъм и сюрреализъм. Определено притегля вниманието!

6. Изскачащ резултат

Тези типове 3D татуировки стартират като общоприетоо мастило, след което избледняват в стряскащ натурализъм, до момента в който наподобява се движат нагоре и на открито от кожата. Изисква се изключително талантлив художник, с цел да извърши задачата безапелационно.

Това изумява фена, като освен разрушава четвъртата стена, само че и основава такава върху човешката кожа.

7. Втора кожа – невероятни 3D татуировки

Ако желаете малко люспи, ризница или хубаво геометрично наслагване, с цел да се чувствате по-удобно в кожата си, има 3D татуировка за това. Колко от вашето тяло и къде зависи напълно от вашето лично чувство за персонална хармония.

8. В дълбокият космос

И източните философи, и Карл Саган са споделили, че Вселената е във всеки един от нас, тъкмо както ние сме в нея. 3D татуировките, изобразяващи най-дълбоките области на космоса, съставляват преплетената дихотомия, която е относителна действителност.

Този човек нагоре го е приел по-буквално, само че със замайващ резултат. Можете просто да си визиите, че гледате в дълбините на спирална вселена или объл куп от палубата на някакъв галактически транспортен съд, като може да наподобява тъкмо по този начин.

Животни с невероятна причудлива биология – Топ 10 ранглиста

9. Бионична машина

Един от най-популярните типове 3D татуировка е биомеханичната примес. Макар и тревожно за някои да е в жанр Giger, възможното разбъркване на човек и машина към този момент се случва в света на модификациите на тялото и изкуствените крака.

Не е прекомерно мъчно да си представим далечно бъдеще, в което хората се трансформират в същества по часовников механизъм, които тези татуси вършат.

10. Черепна шапка – невероятни 3D татуировки

Може би си бръснете главата постоянно или вашата генетика се грижи за това вместо вас. Какъвто и да е казусът, той освобождава някои неповторими места за татуировки в жанр черепна шапка.

Използването на заоблената форма на главата може да предложи някои луди благоприятни условия за 3D резултати.

Завършваме с още няколко 3D татуировки. Кой знае, едим ден може и вие да станете горделив собственик на подбна 3D мастилена фееерия.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР