Невероятната връзка на Нефертити с гробница открита в Турция …Това

...
Невероятната връзка на Нефертити с гробница открита в Турция …Това
Коментари Харесай

Невероятната връзка на Нефертити с гробница открита в Турция

Невероятната връзка на Нефертити с гробница открита в Турция …Това изобретение е доста забавно и завладяващо, най-малко от позиция на историята (HiddenTruth.site).Мястото се среща се в Турция и очевидно кралица Нефертити е била там, дружно с група свои почитатели. Тя се озовава там, до момента в който бяга от ориста на брачна половинка си, да попадне в ръцете на свещеничеството на Амон.

 n1 1 - Невероятната връзка на Нефертити с гробница открита в Турция (видео)
Но, има и още мистерии. Артефактите, открити на това място, се датират от преди повече от 10 000 години. Нещо, което хвърля малко светлина над епохата, когато е съществувал и произхода на град Амарна (Ахетатон).Кармен Бултер и Даниел Лист разискват какъв брой шокиращо е това изобретение. Нещо повече, доста египетски съкровища били избавени измежду множеството остатъци, открити там в пещера.Четете още: Загадката на така наречен Совалка от Топраккале в ТурцияГледайте видеото.

https://www.youtube.com/watch?v=P8bxtEIQaEY&feature=emb_titleТова изобретение подсказва, че живеем във подправена действителност, и че всичко или най-малко част от това, което знаем за историята, е погрешно. Трябва историята да се пренапише, с цел да може по-добре да се схванат процесите, които нашата цивилизация е претърпяла до този миг.Гледайте видеото.
https://www.youtube.com/watch?v=PQqJILiJk1Q&feature=emb_titleИма доста въпроси, свързани с нашето завещание и всичко води до тази странна линия на Амарна, която може би е завещание от „ кръв “, пътувала от Атлантида, и която може да бъде обвързвана със спиритизма и психическите качества.

 n2 - Невероятната връзка на Нефертити с гробница открита в Турция (видео)


 n3 1 - Невероятната връзка на Нефертити с гробница открита в Турция (видео)

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР