Невероятна история с щастлив край и неочаквана среща след десетки

...
Невероятна история с щастлив край и неочаквана среща след десетки
Коментари Харесай

Жена намери брат си след 60 години, той се оказа милиардер

Невероятна история с благополучен край и непредвидена среща след десетки години се разиграва с Ида и Асгар. Шотландката Ида Морланд (83) била на 11 години, когато родителите й осиновили две деца от Индия, където по това време имало война.

Едното от тях бил тогава 6-годишният Асгар Пател.

Децата се сближили доста и заживели като обикновено семейство. За страдание - досега, в който след шест години биологичните му родители не го закарали назад в Индия и не го пуснали да се върне до Англия.

" Това просто ми разруши сърцето, в един миг той към този момент не беше с нас. Но животът продължи ", спомня си Инга и споделя, че връзката й с брат й траяла още пет години - двамата общували с писма, които си разменяли сред континентите. Но в един миг Асгар липсващ и то за 60 години.



" Един ден получих известие: " Ти ли си Ида Морланд? Асгар разкрил фотографията ми от фамилна женитба. Не можех да допускам ", споделя Инга. Тя била шокирана, когато схванала, че нейният осиновен брат е в действителност милиардер. Асгар бил на 45-то място в класацията на Форбс и бил разгласен за най-успешен индийски вложител за 2017 година



Когато най-сетне Ида и Асгар се срещнали, си говорили като остарели другари и за тях това бил извънредно прочувствен миг. Първо Асгар пътувал до Шотландия и се срещнал със фамилията й. Сега той възнамерява да пътува със сестра си до Дубай, с цел да я запознае със своето семейство.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР