Невероятен скандал избухна на Герена. Ръководството на Левски излезе с

...
Невероятен скандал избухна на Герена. Ръководството на Левски излезе с
Коментари Харесай

Невероятен скандал: Левски уличи бившия си капитан и спортен директор в кражба

Невероятен скандал избухна на " Герена ". Ръководството на Левски излезе с публична декларация, ориентирана против някогашния капитан и досегашен състезателен шеф на тима Станислав Ангелов. На " Георги Аспарухов " уличиха Пелето във финансови злоупотреби при ръководството му на школата на база " Раковски ". Според босовете на " сините " Ангелов " събира такси, които не регистрира, попречва работата на чиновниците на Левски и блокира активността, като даже нужната екипировка стои на склад и не може да бъде раздадена ".

Предлагаме ви декларацията на Левски без редакторска интервенция:

Скъпи деца и родители,

Налага се обществено да се обърнем към Вас, с цел да разбираем какво се случва с активността на база “Раковски”. Неправителствената организация “Левски-Раковски” е основана от Левскари, с цел да се даде опция на повече деца да упражняват и да бъдат част от историята на Левски. До месец април членове в тази организация бяха ветерани-легенди на Левски. До края на месец август началник на тази активност беше господин Станислав Ангелов, който беше ръководител на неправителствената организация и началник в ПФК Левски, на който клубът заплащаше съществено заплащане, с цел да развива нейната активност. Тренировъчната активност въз основата се прави от треньори, които са чиновници на ПФК Левски. Разходите по издържането на активността също са покривани от Левски.
 Откриване на През месец април беше осъществена кражба. На общо заседание на неправителствената организация “Левски-Раковски”, на което е участвал единствено господин Ангелов, ветераните на клуба са оповестени за почетни-членове без право на глас, а като членове са избрани хора и организации, посочени от господин Ангелов, без знанието на клуба. След като в клуба стана ясно за осъществената кражба, с която е сменена волята на левскарската общественост, бяха подхванати стъпки и диалози с господин Ангелов, които обаче не доведоха до резултат. Затова и неговият контракт с ПФК Левски беше преустановен в края на август. На негово място като отговарящ за активността на тази база беше назначен господин Пламен Николов.
 Пресконференция на Станислав Ангелов За наше страдание господин Ангелов стартира еднолично да събира таксите за образование, заплащани от родителите на трениращите там деца, и по този начин постави завършек на всевъзможни взаимоотношения сред “Левски-Раковски” и ПФК Левски. Тъй като всички треньори са чиновници на ПФК Левски, клубът реши за неопределен срок да приключи осъществяването на подготвителен развой и пренасочи треньорите към база Герена. Към сегашния миг господин Ангелов събира такси, които не регистрира, попречва работата на чиновниците на ПФК Левски и блокира активността, като даже нужната екипировка стои на склад и не може да бъде раздадена.

Извиняваме се на всички Вас за основаното стеснение, само че клубът не може да разреши да финансира осъществяването на кражба от Левски. Нашето предпочитание е да бъде възобновена първичната концепция и членове в организацията “Левски-Раковски” да бъдат хора, които мислят не за личното си богатство, а за бъдещето на Левски. Надяваме се, че с напъните на цялата левскарска общественост тази неправда ще бъде бързо поправена и тренировките на Раковски ще бъдат обновени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР