Невероятен куриоз беляза мача от А ОФГ Плевен между Левски

...
Невероятен куриоз беляза мача от А ОФГ Плевен между Левски
Коментари Харесай

Made in Bulgaria: Ботев изпрати женския си тим за мач срещу Левски

Невероятен куриоз беляза мача от А ОФГ " Плевен " сред Левски Брест и Ботев Трънчовица. В знак на митинг гостите пуснаха дами против състава на водача в дивизията. Логично бе присъдена служебна победа с 3:0. Ето какво написаха от профила на Кметство Трънчовица във фейсбук:

" ФУТБОЛЕН БЮЛЕТИН

На 23 март (събота) се организира среща за състезание на " А " ОФГ Плевен сред тимовете с. Брест и с.Трънчовица.

Поради контузени и персонални задължения на част от нашите съществени футболисти, управлението на ФК " Ботев " -Трънчовица направи искане към управлението на ФК " Левски " -Брест за отсрочване на срещата в границите на сезона. Такава смяна на дата на срещи е процедура в нашия спорт, несъмнено с позволение на Футболен съюз-Плевен.

Уязвената мощ на нашия тим, даде вяра за подготвена победа на ФК " Левски " с.Брест. Не беше допустимо да пропуснат подобен " златен " късмет! За управлението им очевидно е все тая по какъв начин ще се реализира успеха, само че надали и за момчетата от тима. Насладата от равностойната и спортсменска игра я знаят тези на терена. Те се раздават, търпят травми, гордеят се със всяка почтена победа...Но понасят и загуби с вдигната глава, когато играта е равностойна и почтена.

ФК " Ботев " - Трънчовица трябваше наложително да се яви на срещата. И с цел да отговорим на упованията на управлението на ФК " Левски " - Брест за сигурна победа и обезпечено първо място, ние взехме решение да им представим дамския футболен тим на ФК " Ботев " - Трънчовица. След като Брест се опасяват да отсрочат срещата, с цел да има равностойна конкуренция, ние взехме решение, да им да дадем този хубав за тях миг.

Благодарим Ви, девойки! Вие стъпихте на терена и излязохте от неравностойната игра с героизъм. За всички е ясно, че както мъжете, по този начин и дамите на Трънчовица влизат в багра без боязън!

Тази " тежка, оспорвана и кървава " победа на ФК " Левски " - Брест над женския тим на ФК " Ботев " - Трънчовица ще остане в историята ", написаха от Трънчовица.

От плевенското село родом е Футболист №3 на България за последните години Ивайло Чочев, както и великият артист Григор Вачков.
 Голям скандал на мач от Трета лига
Голям скандал на мач от Трета лига

Треньор души играч
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР