Невена Николова е български моделиер на висша мода, която налага

...
Невена Николова е български моделиер на висша мода, която налага
Коментари Харесай

Дизайнерката на Деси Радева с пикантни разкрития за първата дама и световните звезди

Невена Николова е български моделиер на висша мода, която постанова своята марка в една от международните столици Лондон. Завършила е езикова гимназия, по-късно и скандинавска лингвистика, а с мода се занимава професионално от 19 години. Знае четири езика.

Става известна като дизайнерка на звездите, откакто нейни рокли и тоалети обличат звезди и кралски особи от целия свят. Сред клиентите ѝ са актрисата Елизабет Хърли, моделът Ел Макферсън и певицата Никол Шерцингер.

„ Елизабет Хърли изиска да задържи един от тоалетите, въпреки че съглашението ни не беше такова. Ние не подаряваме на звездите, само че одобрявам това за комплимент”, описа Невена в студиото на bTV.

И означи, че английската актриса е една от звездите, с които сме израснали и е запазила своето наличие, въпреки че към този момент е отминал интервалът ѝ на колаборация с Хю Грант.

„ Никол Шерцингер е културна и деликатна към облеклата, които носи, което ме накара да си трансформира мнението за нея”, показа моделиерът.

„ Англичаните са сдържани във връзка с стила и доста от тях прекалено опростяват визията си. Тези, които имат жанр, съумяват да се облекат безупречно във всеки жанр и във всяка норма”, споделя Невена.

Дизайнерката печели доверието и на първата дама Десислава Радева, която носи нейни тоалети по време на срещите и визитите на своя брачен партньор президентът Румен Радев.

Деси Радева като Мелания Тръмп, скри шапката на всички в Китай! (СНИМКИ)

С Десислава Радева се работи „ елементарно, тъй като тя е задоволително културен и учтив човек. Нямам никакви усложнения в никакъв тип връзка. Единственото, с което би трябвало да се преценявам, са строгите протоколи”, разкрива моделиерът.

В началото на 2019 година Невена бе удостоена с най-престижната фешън премия у нас „ Златна игла " в категорията „ Дизайнер на годината ".

Воля, дисциплинираност, усърдие, неизменност - това са качествата, които самата дизайнерка твърди, че и оказват помощ в работата и с известните клиенти.

„ След Нова година стартират доста нови неща, тези дни са една дребна почивка”, споделя Невена за бъдещите си проекти.

„ Няма дреха на този свят, която да заслужава цената си, в случай че не те прави по-слаб, по-млад и по-красив”, счита дизайнерката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР