Неведнъж съм казвал, че г-н Борисов ни превръща в заложници

...
Неведнъж съм казвал, че г-н Борисов ни превръща в заложници
Коментари Харесай

Стоян Михалев, ПП-ДБ: През цялото време Борисов разиграва театър. Превръща ни в заложници на егото си

Неведнъж съм казвал, че господин Борисов ни трансформира в заложници на неговото его, задачата му е да се върви на избори. През цялото време разиграва един спектакъл. Той се пробва да ни прати на нови избори, само че по този начин да го показа, че все едно той няма виновност. Това сподели депутатът от ПП-ДБ Стоян Михалев.

Той уточни, че при започване на диалозите сред ПП-ДБ и ГЕРБ било открито, че сред двете обединения имало много общи тематики, само че на идващия ден от ГЕРБ декларирали, че програмата на ПП-ДБ „ не ставала “.

Относно опцията за шести поред предварителни избори Михалев предизвести, че това не е добре за политическата ни система и с това като че ли се цели да се делегитимира българският парламент за сметка на една президентска република.

По тематиката с гърмежа пред кортежа на основния прокурор депутатът изрази недоумението си по какъв начин е допустимо шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов да излезе и да каже, че Иван Гешев е бил със фамилията си по време на гърмежа.

„ Ние имаме една превзета прокуратура. Как може зам.-главен прокурор и шефът на Националната следствена работа да лъже цялата общност, че вътре е било фамилията на господин Гешев… Това е отвратителна неистина “, уточни Михалев пред Нова тв.

Той е изумен и от обстоятелството, че автомобилът на основния прокурор е по-защитен от този на българския президент.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР