Невъзможността да се проведе качествен разговор взривява вече втори пореден

...
Невъзможността да се проведе качествен разговор взривява вече втори пореден
Коментари Харесай

Александър Симов: Настъпвали сме мотиката от леви и десни политики

Невъзможността да се организира първокласен диалог взривява към този момент втори следващ парламент. Ако и в третия партиите не излязат от тийнейджърския си интервал и не се научат да приказват, то и той ще бъде жертван авансово.

За това предизвести в изявление в предаването " Неделя " 150 по БНР Александър Симов от Българска социалистическа партия. Той дефинира себе си като политически добряк, който е вярвал, че може да се реализира единодушие за въпреки и краткотрайно ръководство в 46-ото Народно заседание.

Относно концепцията с десни принадлежности да се реализират леви цели и резултати, обявена от Кирил Петков, Александър Симов разяснява, че в тази обстановка е добре да си част от партия, която има дълга история и се е сблъсквала с сходен феномен преди. „ Ние тази мотика сме я настъпвали и още носим синините от нея. “

Според него тъкмо тогава имаше хора, които ни споделяха, че ето, ние вкарваме дясна мярка, която ще реализира леви цели. И по този начин с десни принадлежности ние внезапно реализираме някакво ляво знамение. Всичко това се оказа безспорен парадокс, една красива машинация, която по този начин и не сработи, уточни Симов.

По думите му плоският налог напълно не се оказа магическото средство, което всички мислеха, че ще реши проблемите с бедността у нас. В България, а и в света с десни ограничения постигаш десни цели. Това е тъжната истина, призна Александър Симов.

Във връзка с политическия план на някогашните двама служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, Симов съобщи, че не счита, че профилът на двамата мъже е ляв. Ако някой би трябвало да се усеща „ застрашен “, това е градският десен гласоподавател, който е посочил през последните години, че обича да гласоподава за новото и лъскавото, предизвести Симов.

Според него живеем в раздрана от интриги и политически проблеми среда, в която вярата е главният фактор, уточни Александър Симов. Симов не изключва леви гласоподаватели да поддържат новия политически план на досегашните служебни министри, само че не го регистрира като конкуренция в лявото пространство.

Той на мнение, че отвън камерите и телевизионните студия представителите на тази нова политическа мощ работят с инструментите на статуквото. „ Тук виждаме един малко под земята механизъм, на който нямаше по какъв начин да не реагираме. Тук не приказваме за ухажване, към този момент виждаме прям опит за пазаруване на регистрация, за пазаруване на партии, за пазаруване на някакво въздействие ", безапелационен бе Симов.

Той уточни, че политиката не е борса, това не е следващата бизнес договорка, която да можеш да осъществиш. Още преди да проведат някакви хрумвания, да покажат хора, с които да завоюват доверие, виждаме по какъв начин новите лица доста тъмно припомнят на някои минали дейности, които изведоха хората на улицата.

В разбор на данните от последните социологически изследвания Александър Симов означи, че доверието в Българска социалистическа партия се резервира. Първия резултат на ГЕРБ той отдава на непостигането на смяна.

Той увери, че Българска социалистическа партия стои зад президентската двойка за втори мандат Радев-Йотова. „ Не позволявам Българска социалистическа партия да има различен претендент за президент ", акцентира Симов.

Той счита, че ще е проблем за Българска социалистическа партия, в случай че президентството стои зад друга партия. „ Ако ГЕРБ имаха подобен митичен, известен, повсеместен любим като претендент за президент, от дълго време щяха да са го изкарали и да го въртят по всички малките екрани. Според мен е тъкмо противоположното – ГЕРБ имат проблем с претендента си за президент и поради това не го афишират “, сподели още Симов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР