Невъобразимите 66 дни, след като трупът му беше идентифициран, загиналият

...
Невъобразимите 66 дни, след като трупът му беше идентифициран, загиналият
Коментари Харесай

Мистерия! Държаха 66 дни в моргата трупа на Емил Боев за експертизи. Погребални агенции се избиха

Невъобразимите 66 дни, откакто трупът му беше разпознат, починалият край Перник Емил Боев най-сетне беше освободен от моргата, с цел да може да бъде заровен. Роднини на трагично отишлия си юноша настояват, че кретенското закъснение е провокирано от битка сред погребални организации, които са желали да турят ръка на тялото.
Представители на погребална организация пристигнали с облекла на умрелия юноша, предадени им от родственик, твърди непосредствен до фамилията. Той обаче не дал публично пълномощие и от моргата отказали да освобождават натрупа, предава Лупа.
Емил бе открит мъртъв на 31 март, откакто 62 дни бе в неопределеност. Погребението ще бъде в събота от 11:30 часа на Централни Софийски Гробища. За това заяви във фейсбук брат му Мартин Боев:
„ Здравейте,
Успяхме да вземем Емил през днешния ден от Перник.
Пиша с цел да ви кажа че погребението ще е тази събота (17.06) – ще се съберем 11:30 на обяд пред храм “Успение Богородично ” на Централни Софийски Гробища.
Извинявам се за късото предупреждение, само че до последно не се знаеше по кое време ще успеем да го вземем “, написа още Мартин.
Емил изчезна на 27 януари, до момента в който бил на фестивала “Сурва ” в миньорския град. Тялото му изплува на 30 март вечерта в Перник.
Резултатите от аутопсията откриха, че няма следи от принуждение. Роднините на Емил са потвърдиха, че тялото е точно неговото.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР