Неваксинирани съпрузи от Вирджиния, САЩ, починаха от коронавирус в рамките

...
Неваксинирани съпрузи от Вирджиния, САЩ, починаха от коронавирус в рамките
Коментари Харесай

Родители антиваксъри починаха от COVID-19 и оставиха след себе си 4 деца

Неваксинирани съпрузи от Вирджиния, Съединени американски щати, починаха от ковид в границите на две седмици, оставяйки след себе си пет деца, оповестява.

Роднините на Кевин и Мисти Митчем са ги увещавали да се имунизират, само че двойката е отказвала. След 17 години брак те оставят четири деца, като Кевин има наследник и внук от предходна своя връзка.



Братът на Кевин споделя, че предишния месец брат му е имал кашлица, отишъл на доктор и се върнал вкъщи с предписаното лекарство. Няколко дни по-късно е дал положителен резултат на теста за COVID-19 и му било предложено да стои у дома и да почива. След още няколко дни брачната половинка му Мисти, която е диабетичка, се разболяла и влезнала в болница.

Жената незабавно е сложена на О2, а бъбреците й са функционирали единствено с 50% от опциите си. На идващия ден в болница е признат и брачният партньор й.

Мисти умира на 23 септември на 46-годишна възраст. Само няколко дни след първите признаци на ковид.

Съпругът й Кевин умира на 8 октомври на 48 години. Той не е бил с наднормено тегло и не е имал предходни болести. Не е пушил и не е приемал алкохол или опиати.

И двамата не са желали да се имунизират поради информацията, която са прочели в интернет.

„ Освен тъга изпитваме и яд, защото към момента мнозина отхвърлят да се имунизират. Така или другояче човек би трябвало да си постави голям брой ваксини още в първите години на своя живот. Какъв е казусът тъкмо с тази? “ – разяснява братът на Кевин.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР