Неусетно се изнизва и 2020-та година. Предпоследният й месец обаче

...
Неусетно се изнизва и 2020-та година. Предпоследният й месец обаче
Коментари Харесай

Любовна афера очаква три зодии през ноември

Неусетно се изнизва и 2020-та година. Предпоследният й месец обаче е подготвил приятни страсти на любовния фронт за някои представители на зодиака. Ето и кои три  ще изпитат сантиментални трепети през настъпващия ноември.
Овен
Овни, подгответе се за същинска любовна фиеста в идващите дни и седмици, тъй като вие сте едни от знаците, за които звездите чертаят огромни триумфи в любовната сфера. На 4-ти ноември Меркурий приключва своя назадничав интервал и се насочва към 7-ия дом на Овен, обвързван с връзките, партньорствата и брака. Малко по-късно, на 10-ти ноември, тази по този начин значима планета минава в дома на интимността, което ще сътвори доста удобни благоприятни условия за любовни преживявания. Планетите ще отворят сърцето ви пред някой, който бързо ще завоюва благосклонността ви и ще ви накара да забравите за всички проблеми. Очаква ви връзка, която ще се отличава със своята искреност, топлина и шерване.
Рак
Раци, извадете от шкафа ароматните свещи и заредете плейлиста с сантименталната музика, тъй като ноември може да се окаже вашият най-емоционален месец през тази година. Звездите не са не запомнили копнежа ви да се почувствате мечтани от противоположния пол и са ви подготвили много благоприятни условия за това. Те обаче ще ви изненадат с метода, по който ще отговорят на трепетите ви – изцяло евентуално е към вас да се върне позабравена обич от предишното, която ще ви въвлече в ненадейно любовно танго. Особено удобни ще са дните около10 ноември, когато Меркурий минава през 5-ти дом на Рака, събуждайки потиснатост и мемоари за минали любови.

Риби
Риби, вие сте едни от най-чувствените представители на зодиака, само че рядко демонстрирате страстите си намерено. През този месец обаче звездите ще ви подбуден да се разсъблечете безусловно и преносно. Те са подготвили за вас много забавни обстановки, по време на които ненадейно и за вас самите ще изпитате предпочитание да се хвърлите във всевъзможни скотски и бурни връзки. Съветваме ви въпреки всичко да сте деликатни, тъй като това извънредно за вас държание може да ви сложи в много неуместна обстановка пред избрани хора. Задоволете желанията си, само че го направете по съкровен метод, без да демонстрирате намерено поривите си, най-малко в случай че не желаете за дълго романсът ви да е мотив за злословия и разискване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР