Неусетно, но ето, че и 2021 година е към своя

...
Неусетно, но ето, че и 2021 година е към своя
Коментари Харесай

Да върнем коледния дух!

Неусетно, само че ето, че и 2021 година е към своя край, а Коледа е все по-близо и за наше голямо благополучие – тази година наподобява допустима!

Последните две години може и да прекатурнаха естествения ход на живота ни, само че едно не можаха да създадат: да спрат хода на времето. Както всяка година, декември е месецът на споделени моменти с приятелите и фамилията, на греяното вино, на фотосите до камината и на подаръците. Макар и спазвайки ограничения и обществена отдалеченост, Коледните празници още веднъж ще се честват от хора по целия свят. И топлината от споделените моменти ще измести студа на открито и терзанията от незнайното, с цел да оживее още веднъж магията на Коледа.

Това е и посланието, което първият търговски център на Пловдив насочва към своите гости с отварянето на Коледния #SelfieShop!

#SelfieShop е място за фешън селфи снимка у нас, което отвори порти за първи път в Mall Plovdiv през юли 2020 година. Тогава пространството беше разграничено на седем обособени снимачни площадки, които с тематиката и декорите си провокираха огромен интерес и предоставиха на всички искащи опция за забавни и запаметяващи се фрагменти.

Сега посетителите имат разполагаем четири декорирани пространства. Но не какви да е! Те са по-просторни и коледно-тематични снимачни площадки, носещи имената: Зимна приказка, Обърнатият свят, Елените на Дядо Коледа и Шейната на чудесата. Тъй като празниците са свързани със споделени моменти с обичани хора, всяко от помещението е замислено по този начин, че да е уместно за фотоси със семейство, деца и другари. Във всяка стая, като част от декорите, ще намерите аксесоари, които ще оказват помощ за реализирането на истински и изобретателни фотоси.

В допълнение, всяко от пространствата в #SelfieShop разполага със собствен неповторим и друг фон. Ако в миналото сте се чудили какво му е на Дядо Коледа да пътува през 195 страни в света и да мине през всеки град и дом в тях в границите на 24 часа, може и да съумеете да усетите тази страст! За тази цел, ще имате достъп до шейната на белобрадия дъртак, само че и опция да се снимате с най-верния му асистент на бяло-червен декор. Ще се потопите в снежната приказка в гората, а пък в случай че желаете фотоси с още по-разчупена идея, можете да си извършите страхотни фотоси с главата надолу пред коледната елха. Тематично облечените пространства ще ви провокират да развихрите въображението си, да вложите креативност и да запечатате прекарването в стаите в страхотни фрагменти.

На снимачните площадки е разрешено да влизат по двама души по едно и също време, а в случай че групата е по-голяма, то тогава в помещението ще се позволява единствено една група.

За още по-голямо улеснение на посетителите на #SelfieShop, са подсигурени и безвъзмездни фотографски услуги. Всички искащи могат да си запишат час за персонална фотосесия с

професионален фотограф през уикендите и в определени дни през седмицата. Всяка сесия ще включва снимането на фрагменти в четирите стаи в границите на 15 минути. След приключването ѝ, всички фотоси ще бъдат изпратени в цифров формат до възложен от вас имейл адрес, а най-хубавите ви два фрагмента могат да бъдат разпечатани като коледна-картичка подарък, с цел да зарадвате непосредствен човек или просто като прекрасен спомен. Така #SelfieShop цели да сътвори повече мотиви за усмивки у всички нас и да ни помогне да споделяме моментите си дружно, дори и във времена на обществена отдалеченост и изолираност.

Най-новото място за красиви и изобретателни фотоси с коледен фон се намира на етаж 1 в, против дребните ескалатори и ще е отворен за фотоси всеки ден в интервала 27 ноември - 30 декември от 11:00 до 20:00. Почивен ден ще бъде само 24 декември.

Екипът на комерсиалния център се е погрижил да предприеме всички нужни ограничения, с цел да обезпечи сигурност на искащите да посетят стаите. За задачата, всичките повърхности са третирани с с Liquid Guard – високотехнологична течна нано отбрана, която основава трайно анти-бактериално покритие върху повърхностите. Всеки член от личния състав ще разполага и с персонални защитни средства, до момента в който следи за спазването на всички ограничения за отдалеченост сред посетителите.

Посетете #SelfieShop, развихрете въображението си, снимайте се на воля и запечатайте Коледното въодушевление, тъй като все пак – магията на Коледа е към момента жива!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР