Неусетно дойде поредният 15-и септември, който е и втори в

...
Неусетно дойде поредният 15-и септември, който е и втори в
Коментари Харесай

Наесен с песен: Известните българи с носталгия за 15 септември, други - изпратиха ученици

Неусетно пристигна следващият 15-и септември, който е и втори в изискванията на пандемия. Разбира се денят е изключително значим за 60 000 българчета, които прекрачват прага на класната стая за първи път. На тях и техните родители честитим празника, а ние се обръщаме с известна доза носталгия към учебното заведение.

Това сториха и значително известни българи, които си спомниха за учебното заведение и безгрижните дни на тези 12 година Ето и някои от тях, както и други, които нямат време за такива размисли, защото самите те имат възпитаници вкъщи:

Маги Джанаварова

Под фотографията нагоре певицата споделя, че в действителност като ученичка е била много по-различна от провокативното момиче на фрагмента. " Бях примерна, притеснителна и прилежна отличничка.  Купувах си сборници със задания по математика и ги решавах за наслаждение ", споделя Маги, само че добавя, че това към този момент не е по този начин, а е единствено минало.

Виж още: Естествената хубост изисква грижи! Топ препоръките на Никол Бутева за съвършен тип без грим

Мона Гочева

Актрисата разгласява фотография от първия си образователен ден и се отдаде на мемоари отпреди 22 година " Първият образователен ден постоянно е бил толкоз трогателен за мен, даже и да са минали 22 години от моят пърив учебен звънец. Сърцето ми се свива - когато се сетя за тези години. Обичах да отивам на учебно заведение ", връща се обратно Мона, само че и добавя, че обичала да върви в клас не поради ученето, а поради приятелите. Мона разяснява и странните времена, в които живеем - " толкоз ми се желае нашите деца да преживеят страстите на учебното заведение, такива каквито ги помним ние - а не пред компютъра ".

Виж още: Спретнати и в униформа: Джорджина и Роналдо изпратиха децата на училище 

Елена от " Игри на волята "

Героят за Шампионите просто честити образователната година на всички възпитаници, като пожелава сполучлива година, изпълнена с доста усмивки. 

Александра Петканова

" Гледам през прозореца учениците, които потеглят на учебно заведение...и по този начин ми се доходи още веднъж и на мен ", написа моделката под фотографията нагоре и пита своите почитатели кой е бил обичаният им предмет в учебно заведение. Оказва се, че нейният е бил географията.

Биляна Йотовска

Фитнес моделът е измежду известните българи, които изпращат възпитаник през днешния ден. Нейната щерка, Никол, към този момент е пети клас. 

Виж още: Секси и небрежна мама: Биляниш предизвика с нова фотография и готин аутфит 

Семейство Джаферович

Дъщерята на Ваня и Евгения Джаферович е в трети клас, само че страстите не стопират. " Бъди крепко, благо мое момиче! Умна и ученолюбива си и знам, че с всичко ще се оправиш ", написа инфлуенсърката и добави, че го е направила със сълзи на очите и буца в гърлото. 

Изображение: https://www.instagram.com/magidjanavarova/
https://www.instagram.com/monagocheff/
https://www.instagram.com/vanjadzaferovic/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР