Неумолимата съдба ни докара до дъното. НДСВ остана в състояние

...
Неумолимата съдба ни докара до дъното. НДСВ остана в състояние
Коментари Харесай

Герджиков: Има шансове с третия мандат, ако се даде на Янев

Неумолимата орис ни докара до дъното. Национална движение „Симеон Втори" остана в положение на клинична гибел, само че пристигна време, където сякаш има потребност от възраждането на Национална движение „Симеон Втори".

Това съобщи в студиото на  " Добро утро, Европа "  бившият длъжностен министър председател и ръководител на Народното събрание проф. Огнян Герджиков. Той уточни, че главната заслуга България да влезе в НАТО и Европейски Съюз е на Национална движение „Симеон Втори".

" България изпадна в един вакуум. Вече година и половина, две, се въртим в обаян кръг, по няколко месеца са парламенти и служебни държавни управления непрестанно, тъй че тази обърканост би трябвало да завърши и се сетихме, че ние въпреки всичко имаме известна история и то неслучайна ", разяснява проф. Герджиков.

Имаме нови хрумвания и желаеме да ги осъществяваме. Целта ни е да влезем в политика и да внесем нещо свежо и ново и се надяваме да реализираме добър резултат и да намерим подобаващите сътрудници, които споделят нашите хрумвания. Кои ще бъдат те за след няколкото месеца, когато дойдат избори ", уточни още някогашният длъжностен министър председател.

" Конгресът ще реши кой да бъде водач на партията. Има задоволително мощни фигури в партията. Много евентуално е да бъде някой от одобрените имена, само че не е изключено да бъде и по-ново име ", означи професорът.

Той не вижда шансове във втория мандат за сформиране на държавно управление, само че счита, че може да се сформира кабинет с третия, в случай че той бъде връчен на партията на Стефан Янев, защото той не е влизал в борби.

" За мен е необичайно това клатушкане по машинното гласоподаване, в случай, че то е отречено от Европа – изрично. Нямаме европейска страна, която да си служи с машини ", акцентира проф. Герджиков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР