Неуловимият графити артист, политически активист, филмов директор и художник, и

...
Неуловимият графити артист, политически активист, филмов директор и художник, и
Коментари Харесай

Съвременното изкуство е зона на бедствие ♥ BANKSY и неговите житейски правила

Неуловимият графити актьор, политически деятел, кино шеф и художник, и неговите послания за изкуството, живота и хората.

Нямам никакво предпочитание да се разгадавам пред публиката. Просто се пробвам да направя по този начин, че работите ми да наподобяват добре, а не самият аз. И ще прибавя, че е допустимо истината да се окаже тъжно отчаяние за доста 15-годишни.

Стани най-хубавият в изкуството на измамата и няма да ти се постанова да ставаш по-добър в нищо друго.

Балансът на Светия Граал – когато за сътворяване на рисунката губиш по-малко време, в сравнение с време е нужно на хората, с цел да я прегледат.

Хората споделят, че графитите са нещо извънредно, безконтролно и детинско. Това е правилно единствено в случаите, когато те са направени тъкмо както би трябвало.

Графитите са едно от дребното средства за себеизразяване, което можеш да си позволиш, даже в случай че нямаш нищо. И даже да не успееш да се пребориш посредством тях със международния апетит, можеш да накараш някого да се усмихне - най-малко до момента в който е утолен. 

Онова, което мразя най-силно в рекламната промишленост е, че притегля към себе си най-умните и дейни младежи, заклеймявайки нас самите като тъпи самовлюбени художници. Съвременното изкуство е зона на злополучие. Никога до момента в историята на човечеството, толкоз доста не е било концентрирано в ръцете на шепа хора, с цел да се каже толкоз малко.

Винаги е по-добре да поискате амнистия след, в сравнение с позволение преди.

Графитите превъзхождат останалите изкуства, тъй като стават част от средата, трансформират се в инструмент за насочване. 

Това е огромно отчаяние – да схванеш, че най-големите колекционери на твоето изкуство, това са сътрудниците на полицейското ръководство.

Някои хора стават служители на реда, с цел да създадат света по-добър. Други хора стават вандали - по същата причина.

Най-чудовищните закононарушения на планетата правят не тези хора, които въстават срещу разпоредбите, а тези, които ги следват. Именно тези хора, пускат бомби и заличават села.

Няма нищо по-разпространено на тоя свят от несполучливите, само че надарени хора. Затова се постарайте да напуснете дома си преди да откриете нещо, което да ви принуди да останете в него.

Повечето майки са подготвени да създадат всичко за своите деца, също така, да им разрешат да бъдат самите себе си.

Някои хора в никакъв случай не демонстрират самодейност – дотогава, до момента в който някой не ги помоли за това.

Ако искаш, някой да бъде в действителност пропуснат, отлей му бронзова скулптура в цялостен растеж и го сложи в центъра на града. И по-нататък въобще няма да е значимо, какъв брой този човек е бил популярен – единствено пияните прасета, искащи да покажат своите умения за катерене, ще накарат хората да го виждат.

Според мен, единственото нещо, което си коства да гледате в множеството музеи – това са ученичките на екскурзия.

Източник: esquire.ru
Изображения: Banksy

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР