Нетипично видео се появи в YouTube-канала To Catch a Cheater.

...
Нетипично видео се появи в YouTube-канала To Catch a Cheater.
Коментари Харесай

Невярна девойка реши да провери верността на приятеля си, но жестоко съжали

Нетипично видео се появи в YouTube-канала To Catch a Cheater. Млада жена помоли екипа да ревизира верността на своя другар, само че най-после призна на основателите на шоуто, че е мамила възлюбения си, съобщи " Блиц ".

Мъжът, който стана обект на инспекцията, работи към компания, която свързва клиентите си към интернет. Той бил извикан от две сексапилни близначки-азиатки, които по всевъзможен начин и способи се стремят да привлекат вниманието му.

Но мъжът се оказал непроходим - той разказал на близначките, че си има другарка, която безпределно обича. Според видяното, всяка жена би трябвало да бъде във екстаз от сходна честност, само че лицето на участничката в шоуто не демонстрира никакво благополучие.

Оказало се, че девойката, която поръчала да тестват приятеля й, откровено се надявала, че той ще й изневери с близначките, тъй като тя самата....вече го мамела и спяла с неин сътрудник.  В последна сметка тя осъзнала, че в този момент ще би трябвало да се раздели с гаджето си, тъй като не е в положение повече да го лъже.  
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР