Netflix се отказаха от горещо очакваното си ново шоу Scoop

...
Netflix се отказаха от горещо очакваното си ново шоу Scoop
Коментари Харесай

Най-шокиращите моменти на Netflix Scoop - страховитото хоби на Андрю, закачката на Джими Савил и тъжният отговор на Queen

Netflix се отхвърлиха от горещо предстоящото си ново шоу Scoop - което отприщва няколко бомбени разкрития за кралското семейство.

Мнозина ще си спомнят прословутото изявление за BBC Newsnight с Емили Мейтлис и извънредно откровения принц Андрю, който е изобразен от Руфъс Сюел в шоуто на Netflix. Още през ноември 2019 година по-малкият брат на крал Чарлз пусна камерите в Бъкингамския замък за общо изявление, където беседва дълго с Мейтлис (изиграна от Джилиан Андерсън в шоуто). В продължение на 50 изтощителни минути Андрю беше неодобрен за другарството си с наказания полов нарушител и педофил Джефри Епщайн, който умря през август същата година.

Той също беше свикан по обвинявания, че е правил секс с една от жертвите на Епщайн, Вирджиния Гифър, когато тя е била на 17 години. Той изрично отхвърля тези обвинявания, като споделя, че в никакъв случай не я е срещал и е бил в клон на Pizza Express в Събудила се в нощта на хипотетичния случай.

В правни документи, подадени в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР