Netflix & chill е мотото, под което мнозина прекараха последните

...
Netflix & chill е мотото, под което мнозина прекараха последните
Коментари Харесай

Още от най-очакваните заглавия на филми през 2023 г.


Netflix & chill е мотото, под което мнозина прекараха последните дни от 2022 година. Друга част пък се подредиха пред кино салоните, с цел да се насладят на новия „ Аватар “. 2023-та година също се обрисува да бъде забавна в кино проект. Представяме ви едни от най-чаканите от феновете заглавия: 

Magic Mike's Last Dance 

Женската публика несъмнено няма да възрази и на още няколко продължения на „ Професия стриптийзьор “. В новия филм героят на Чанинг Тейтъм е в мъчно състояние и се възползва от опцията да пътува до Лондон, с цел да извърши молба на заможна жена (Салма Хайек), единствено с цел да открие, че тя има скрити претекстове. Филмът ще е по кината през февруари 2023 г. 

“Бързи и гневни ” 10 

Вин Дизел и компания се завръщат за още една шеметна конкуренция. През май 2023г. ще излезе първата част от десетия филм на поредицата. Част втора, за която се приказва, че е последният филм, евентуално ще бъде показана през 2024 година

„ Барби “

Не е загадка, че Марго Роби е може би най-подходящият избор за Барби. Сюжетът на кино лентата показва по какъв начин хубавицата живее в Барбиленд, само че е изгонена, тъй като не е съвършена. Това я кара да поеме към света на хората, с цел да търси щастието си. Филмът излиза през юли 2023 г. 

„ Малката нимфа “

Трейлърът на „ Малката нимфа “ провокира доста спорни реакции поради актрисата, която е в основната роля, а точно Хали Бейли. Нейната кожа не е „ бяла като сняг “, както е разказано в приказката и това донесе гнева на доста почитатели. Въпреки това лентата ще е по кината през май 2023 г. 

“Индиана Джоунс ” 5

В тази част на поредицата Харисън Форд пътува във времето и пространството, с цел да доближи до значим артефакт. Този артефакт обаче е също толкоз мечтан от някогашни нацисти, които желаят да стигнат първи до него. Филмът, който е кондензиран с доста екшън подиуми, ще е по кината през юни 2023 г. 

Aquaman and the Lost Kingdom 

Следващата Коледа също ще е епична, тъй като точно тогава ще излезе продължението на „ Аквамен “ – „ Aquaman and the Lost Kingdom “. Джейсън Момоа, ще се завърне като Артър Къри, прочут още като Аквамен. Амбър Хърд също ще се появи като Мера, само че ролята й ще е доста по-малка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР