Нестихващите протести на българите у нас и в чужбина поставят

...
Нестихващите протести на българите у нас и в чужбина поставят
Коментари Харесай

Радев към службите: България преживя ден на насилие, обществото чака отговори

" Нестихващите митинги на българите у нас и в чужбина слагат във фокуса на публичното внимание дейностите на службите за сигурност. На 2 септември България претърпя ден на принуждение. Изключително съм угрижен за десетките ранени служители на реда и жители.
Това съобщи президентът Румен Радев на среща с ръководителите на Министерство на вътрешните работи и службите за сигурност.
 Журналистка: Защо властта пусна частни охранители измежду протестиращите? (СНИМКА) Журналистка: Защо властта пусна частни охранители измежду протестиращите? (СНИМКА)
За мен най-страшното и неприемливо действие, което през вчерашния ден властта извърши, беше да пусне частни охранители измежду протестиращите, написа журна...
" Обществото чака отговори: Защо бяха позволени провокатори в триъгълника на властта, за защитата на който дава отговор полицията и жандармерията? Има ли информация кои са хората провокатори, кой ги е изпратил?
Защо органите на реда използваха брутална мощ над жители, които нямат нищо общо с провокаторите?
Има фрагменти на служители на реда употребяващи нерегламентирани средства за въздействието над жителите? Будят въпроси някои условия към униформата на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, знаци, които насочат провокативни послания. Оставам отворен за разговор ", съобщи президентът.
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР