Нестандартно, оригинално, предизвикателно и вълнуващо предложение за абитуриентския бал получи

...
Нестандартно, оригинално, предизвикателно и вълнуващо предложение за абитуриентския бал получи
Коментари Харесай

Зрелостници от Аксаков поканиха класната на бал с географ...

Нестандартно, автентично, предизвикателно и вълнуващо предложение за абитуриентския бал получи от своите възпитаници класната на 12 „ А “ клас от Гимназия „ Аксаков “ в Пазарджик. Ася Мусиевска е преподавател по География и стопанска система и девойките и момчета от нейния клас избраха тъкмо Международния ден на Земята – 22 април, с цел да я помолят да бъде с тях и на празника им на зрелостта – абитуриентският им бал.

Изработеният авансово клип с поканата до нея и с присъединяване на целия й клас, се завъртя на двата Лед екрана в Пазарджик – на ДКТ „ Константин Величков “ и пред постройката на Общината, сега, в който младежите я изненадаха със специфична карта на Гимназия „ Аксаков “ и вълнуващо напътствие към нея. В унисон с специалността й и предмета, който преподава, те насочиха предизвикването към класната си да направи своето географско изобретение – да разгадае „ Шифъра на 12 А “.



„ Уважаема госпожо, в качеството ви на душеприказчик, на заместващ родител, на психолог, на другар, на „ дресьор “ и прочие, Ви осведомяваме, че е належащо да разкодирате шифъра на 12 „ А “. Следвайте Линията на Розата, маркирана на картата, която сте получили от вестоносеца ни “, провокираха я в писмото си до нея зрелостниците на Гимназия „ Аксаков “.



На картата с рози и линия те бяха начертали пътя, който класната им би трябвало да измине, прекосявайки цялото учебно заведение, с цел да открие и да завоюва „ материализирани обезбодлени през последните 5 години знаци на ароматно растение. “ Пътуването им бе белязано от 23 рози, а класната бе „ изпитана “ с ключова дума, съгласно която назоваваше номера в класа на всеки „ страж “ на шифъра на 12 „ А “ в „ Линията на Розата на випуск 2021 “.

В края на приключението, аксаковци повториха своята покана към госпожа Мусиевска с видео и с огромен транспарант с тяхна фотография, под водопад от цветни балони и конфети, а класната им сподели „ ДА! “

За изпроводяк, зрелостниците и класната им засадиха цяла алея с цветя и шубраци, като дадоха обещание да се връщат тук и да се грижат за посаденото от тях.



Уважаема госпожо,

В качеството ви на душеприказчик, на заместващ родител, на психолог, на другар, на „ дресьор “ и прочие,

Ви осведомяваме, че е належащо да разкодирате шифъра на 12 „ А “. Следвайте Линията на Розата, маркирана на картата, която сте получили от вестоносеца ни.

По пътя би трябвало да откриете материализираните обезбодлени през последните 5 години знаци на ароматно растение. Можете да ги получите, откакто кажете съответната ключова дума обвързвана с пазителите им. Те са ключът към откриване на шифъра на 12 „ А “ и са в бяло, зелено и алено.

Имате право на три опита и при правилен отговор пазителите ще ви последват по Пътя на Розата.

С признателност и пожелания за триумф от 23-мата пазители на шифъра на 12 „ А “от Гимназия „ Аксаков “!

Срок за осъществяване: 22 април 2021 година
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР