Несрин Узун, който беше задържан заедно с Димитър Желязков -

...
Несрин Узун, който беше задържан заедно с Димитър Желязков -
Коментари Харесай

Хасан Азис: Несрин Узун се разграничи от ДПС по случая с Митьо Очите

Несрин Узун, който беше арестуван дружно с Димитър Желязков - Митьо Очите в Истанбул, се разграничи от Движение за права и свободи и сподели, че държанието не ангажира партията. От 10 години той не е в дейната политика, напомни кметът на Кърджали от Движение за права и свободи Хасан Азис в изявление за бТВ.

Той не разяснява обстоятелството, оповестен от Българска социалистическа партия през вчерашния ден, че митниците употребяват охранителната компания " Аркус сигурност Бургас ", в която Желязков е съветник, а Бенчо Бенчев е съучастник. Митниците не би трябвало да се употребяват за политически инструмент ", беше отговорът му.

Другият събеседник в студиото – кметът на Велико Търново Данаил Панов (ГЕРБ), също разяснява проблема с изказванието, че виновните органи ще вземат решение дали има нещо неправилно.

Панов сподели, че в ГЕРБ няма " бенчевци " като направи съпоставяне със убития през януари великотърновски предприемач Петър Христов и арестувания за малко Бенчев, който е зам.-председател на общинския съвет в Бургас, определен с листата на Българска социалистическа партия. " Той не е редил листите на ГЕРБ във Велико Търново, той не е бил като Бенчев в Бургас. Местният бизнес основава работни места, не трябва да се измества центърът на казуса ", прикани кметът.

По мотив обвиняванията на Българска социалистическа партия, че главните пари се дават на общините на ГЕРБ, Панов, който е и ръководител на сдружението на общините, сподели, че това е популизъм. " Това е въпрос на интензивността на кметовете ", счита той.

Кметът на Кърджали Хасан Азис сподели, че въпросът е по какъв начин локалната власт се оправя с финансирането на плановете. Сигурен съм, че има и кметове на ГЕРБ, които не са удовлетворени от това систематизиране. Аз персонално чаках повече обществени средства за реализиране на планове на локалната власт ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР