Неспасяем случай! Факт! Това е Благой Георгиев, но за жалост

...
Неспасяем случай! Факт! Това е Благой Георгиев, но за жалост
Коментари Харесай

ПОТРЕС НА ПОТРЕСИТЕ!! Ето как Благой Георгиев обясни раздялата си с Ивана! (+ СНИМКИ)

Неспасяем случай! Факт! Това е Благой Георгиев, само че за жал не го споделяме с хубаво, нито даже с възприятие за комизъм... Буквално ден, откакто гръмна новината за следващата му разлъка - тази с Ивана Главчева, всички чакаха реакцията на футболиста.

При все, че се разбра какъв брой гневна и даже отвратена е дъщерята на Ванко 1 от подлата невярност на Благо, се предполагаше най-малко той да е или по-тих от водата, или разкаян, или даже да се опита да си я върне с някой сантиментален жест в мрежата.

Е, не би! Първата и единствена досега реакция на Джизъса е меко казано потресаваща. Той " изясни " раздялата с следващата " обич на живота си ", пускайки фотоси по какъв начин... купонясва и пет пари не дава.

Георгиев се похвали по какъв начин се радостни и се залива от смях в столично известно заведение, в което има разположен трабант. Вместо да каже, че си желае назад Ивана, той разгласи, че желае трабант. Трабант бе, трабант...

" Тоя галош е тотално неуравновесен, а щерката на Ванко 1 прием би трябвало да вдигне, че се е отървала. При това, без да надуе корема, че го знаем Благо по какъв начин ги работи на конвейер ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР