Неслучайно заедно с прокуратурата дойдоха и един определен тип жълти

...
Неслучайно заедно с прокуратурата дойдоха и един определен тип жълти
Коментари Харесай

Прокопиев: Неслучайно жълти медии на ДПС и Пеевски бяха на обиска в офисите ми

Неслучайно дружно с прокуратурата пристигнаха и " един избран вид жълти медии” под контрола на Движение за права и свободи и Делян Пеевски, които са отразили събитията " шумно и кресливо”. Това сподели предприемачът Иво Прокопиев пред бТВ във връзка обиска в офисите му. Според него търсеният резултат е офанзива против репутацията му.

Той изясни, че по време на акцията е бил отвън България. „ Тя (бел.ред- прокуратурата) употребява най-разнообразни, видимо законови средства, за заплашване и налагане на принуда върху мен, компаниите и медиите, които издавам. Търси се само отрицателен резултат за някакво обществено наставление и тормоз”, съобщи Прокопиев, който е издател на " Дневник " и " Капитал ".

По думите му акцията е " циркаджийско искане” за даване на документи, които са от интервала 2000-2001 година и са за покупка и продажба на акции.

" Целият този интервал завършва напролет на 2013 година В по-голямата част от него „ Каолин” е била обществена компания, която се контролира на практика като банките. През цялото това време освен сме били под контрол, а сме били интензивно проверявани от данъчните управляващи и от Комисията за финансов надзор”, разясни предприемачът.

Според него точно поради това " драматизация, която в този момент се основава, е изцяло безплодна и ненужна”.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР