Несигурното бъдеще на Али Соу е предизвикало спешна сбирка на

...
Несигурното бъдеще на Али Соу е предизвикало спешна сбирка на
Коментари Харесай

Али Соу предизвика спешна среща на стадион „Българска армия“ преди дербито

Несигурното бъдеще на Али Соу е провокирало незабавна колекция на стадион „ Българска войска “. Дилемата е дали гамбийската звезда да бъде продаден или да остане в ЦСКА, написа „ Труд “. Договорът му е до 2022 година.

Оферти за Соу не липсват, само че „ алените “ шефове желаят той да помогне за офанзива на шампионската купа. След идването на Бруно Акрапович като треньор нападателят си върна голмайсторския усет и вкарва гол след гол.

Скаути на няколко задгранични тима ще бъдат на стадион „ Васил Левски “ за дербито с Левски. Причината не е единствено Соу, само че и вторият капитан Валентин Антов. 20-годишният младеж на ЦСКА е една от най-апетитните хапки. В младежка възраст Антов беше обект на интерес от британския Мидълзбро. Но в този момент цената му се подвигна доста, откакто е неизменим титуляр в защитата на ЦСКА, стана и национал на България.

Сериозен интерес от чужбина има и към Рафаел Енрике. Бразилското крило в последно време играе съществена роля в схемата на „ алените “. Заедно с Антов той е и футболистът с най-дълъг стаж в Борисовата градина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР