Нещо за насилието, семейството и мястото на бащата в него Не

...
Нещо за насилието, семейството и мястото на бащата в него
Не
Коментари Харесай

Андрей Чорбанов към бащите: Синовете ви са вашата проекция, вашите отношения и поведение | Възпитавайте синовете си, за да бъдат добри мъже, а не отрепки.

Нещо за насилието, фамилията и мястото на бащата в него
Не желаех да се включвам в необятните мнения по тематиката за насилието, само че бях предизвикан от многото отзиви на всевъзможни хора за безумното принуждение над младо момиче от човек с искания за алфа-мъжкар. Ще стартира с това, че през днешния ден видях на стената на другар едно обръщение, което в обобщение гласеше: " Пазете дъщерите си, само че по-важно е да възпитате синовете си ".

Да, с това съм изцяло склонен. Защото зад всеки мачо-насилник, който тормози със мощ по-слабите от него се крие комплексиран човек с изкривена душeвност, учтив в среда, в която това е предписание. Днес, когато " джентълменството " се свежда до нечисти политически съглашения сред нечисти хора, това разбиране като знак на отношение към близките просто губи почва. Не, не обвинявайте обществото и учебното заведение, че не са формирали в сина ви възприятие за почитание към непознатото решение, колкото и да не му харесва. Защото всичко опира до това. Но в нашите страни на Балканите по никакъв начин не е елементарно да се одобри мнението и решението на жена, към която имаме възприятие за владеене и благосъстоятелност. Аз персонално познавам десетки мъже, които работят като луди, с цел да могат да упражнят финансов надзор и обвързване на половинките си. И в случай че на тях им хрумне въпреки всичко да проявят противоречие и предпочитание за разлъка - заканите и действителния тормоз са решенията за всички тези мъже. Как ли са ги възпитавали техните татковци, на какво ли са учили синовете си? Мисля, че ще е почтено да опиша за себе си. Прекарах години с моите баба Здравка и дядо Андрей - в никакъв случай не ги чух да се карат и да си покачват звук, камо ли освен това. Истински другари бяха, тъй като това е нещото, което се вижда. Моят татко също беше подобен - не му е и хрумвало в миналото да прояви принуждение към жена, по този начин ме е възпитавал и мен. Като се замисля - в моя жанр няма такива хора, които да са насилвали околните си. От своя страна аз изучавам синовете си на джентълменство - да бъдат почтени, правилни и да си тръгнат в случай че нещо не им харесва. Просто да си тръгнат, без да отмъщават, санкционират, връщат и каквото там се сетите. През живота си съм бил излъчен от доста мъже и дами - някои от тях такива, които назоваваме най-близки. Винаги съм можел да си отмъстя грубо на всички и в никакъв случай не съм го правил. Тези хора просто умряха за мен, няма ги в живота ми. Наказал съм ги със давност и пренебрежение, не с възмездие. На това изучавам и тримата ми сина - към този момент трима млади пълнолетни мъже. И тримата имат мощно национално възприятие, което не опира до татуировки по тялото и фланелка с надпис " България на три морета ". Моите момчета учат в Български университет и се надявам да работят за страната си. Но три пъти повече се надявам да бъдат положителни мъже и да запазят фамилното достолепие по метод, по който са го спазвали моите прародители.

Мястото на бащата е необикновено значимо във образуването на душeвността на един млад мъж. Преди съвсем две години един млад и просветен мъж удуши своята брачна половинка Евгения - моята племенница. Натъпка я в куфар и неговия татко я захвърли далеко в един водоем. Да, точно татко му. Нещо повече - той е посъветвал сина си какво тъкмо да направи, с цел да я убие. Какво може да очаквате от един наследник, учтив от подобен татко. Генетиката, уважаеми, тя е най-важния съставен елемент във всичко.

Ще завърша с апел към всеки татко - възпитавайте синовете си, с цел да бъдат положителни мъже, а не отрепки. Вие сте виновни в най-голяма степен за това, което те ще си изградят за света в близост. Защото синовете ви са вашата проекция, вашите връзки и държание.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР