Нещо шокиращо се случи по време на телевизионно предаване. Зъл

...
Нещо шокиращо се случи по време на телевизионно предаване. Зъл
Коментари Харесай

Кръвожаден демон облада актриса по време на интервю

Нещо шокиращо се случи по време на телевизионно предаване. Зъл дявол облада тайландска актриса, до момента в който тя беше интервюирана от водещите. Кадрите, запечатали този отблъскващ миг, станаха същинска сензация в интернет и за нула време обиколиха целия свят.

По време на присъединяване си в предаването Типайуан Пю Чапупуанг споделя в ефира на тайландска телевизия, че голям брой пъти бива похищавана от фантом на човекоядец.

Докато споделя за страховитите си прекарвания, младата жена ненадейно изпада в нещо като транс и стартира да се гърчи пред всички, след което декларира, че злият дявол още веднъж е при нея.

Щом чува това, интервюиращият пита призрака за какво не остави дамата на мира, а Типайуан дава отговор с колосален глас: Бях изпратен тук от някой.

След диалога с водещия духът напълно не се успокоява. Той желае да получи свинска кръв и заплашва, че ще изяде органите на своята жертва, тъй като е красива. Зловещото творение освобождава младата жена чак когато водещите поставят на шията ѝ специфичен талисман.

Припомняме, че съгласно някои от екзорсисти злите демони най-често избират за жертви красивите дами и младите девойки.

Това е по този начин, тъй като те има по-специфична природа и сила. За да се предпазят от рисковите призраци, дамите би трябвало да се обличат по-скромно и да не се държат предизвикателно, счита експертът по екзорсизъм Малам Лютфи Джамал-Баба.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР