Нещо ми се губи логиката – значи Русия агресивно струпва

...
Нещо ми се губи логиката – значи Русия агресивно струпва
Коментари Харесай

САЩ си въобразяват, че са господари на света. Нашите управляващи си въобразяват, че са взели властта с малко, но завинаги

Нещо ми се губи логиката – значи Русия нападателно струпва съветски войски на съветска земя, т.е. на лична територия и това е ескалация на напрежение и мотив за активизиране на НАТО. Съединени американски щати разполагат свои войски на различен континент – Европа, където допускам, търсят майка си, безочливо разкарват свои войски в непознати страни и декларират, че се борят за мир!

Тези дни американска делегация посети София, с цел да набива канчето на българските пудели. От късата дресировка имаше неотложен резултат и Министър Янев се научи да скача през американски обръчи и съобщи, че Русия е опасност, а българският батальон няма да е толкоз български. За Кирил Петков не знам, той си слуша поначало и извършва проекта на ембъсито.

Съединени американски щати си фантазират, че са господари на света. Нашите ръководещи си фантазират, че са взели властта с малко, само че вечно. Разочарованието ще пристигна доста скоро. Самозабравилите се простаци постоянно си получават това, което търсят!

Елена Гунчева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР