Нещо, което се случва доста рядко в световния футбол стана

...
Нещо, което се случва доста рядко в световния футбол стана
Коментари Харесай

Това нещо рядко се вижда! Хеттрик от автоголове в женския футбол

Нещо, което се случва много рядко в международния футбол стана през вчерашния ден. Националката на Нова Зеландия Майкела Мур си означи хеттрик от автоголове в дуела със Съединени американски щати и то единствено за едно полувреме. Американките завоюваха дуела с 5:0.

Мачът беше част от шампионата SheBelieves.

Мур си означи автоголове в 5-а, 6-а и 36-та минути на дуела. При първия автогол тя се опита да почисти топката след центрира в наказателното поле, само че насочи топката в личната си врата. Само секунди при идентична обстановка топката се удари в главата на Мур и влетя в мрежата на Нова Зеландия за повторно. Третият автогол в 36-та минута Мур още веднъж опита да почисти центрира в наказателното поле, само че още веднъж изпрати топката във вратата на своя отбор.

Хач в 51-та минута и Пюг в последните секунди оформиха крайното 5:0.

В шампионата, в който вземат участие и тимовете на Чехия и Исландия сега водач е Исландия с 6 точки, а Съединени американски щати е на второто място с 4 точки. Чехия е на третото място с една точка, а Нова Зеландия е на последното място без точка.

В последните мачове Съединени американски щати и Исландия играят в пряк мач за първото място в шампионата на 23 февруари.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР