Нещата са на ръба. Започва да пристига отчетът за изборната

...
Нещата са на ръба. Започва да пристига отчетът за изборната
Коментари Харесай

Проф. Мермерски: Нещата в САЩ са на ръба, прогнозирам, че ще е Тръмп

Нещата са на ръба. Започва да идва докладът за изборната колегии от щатите, които ще дефинират президента за идващия мандат. Прогнозирам, че ще е Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. Това сподели за "България заран " ученият, откривател и формален преводач на срещата сред Тръмп и Борисов - проф. Йонко Мермерски.

"Има да се боят много гласове, само че напрежението нараства. Започваха да викат експерти по право, юристи, тъй като, може да се стигне до преброяване на гласове една седмица. Щатите, които ще дефинират резултата от вота са Джорджия, Пенсилвания и Мичиган. Може да има протести по улиците и колкото повече време след изборите нямаме президент, толкоз повече тези групи ще имат опция за вандалски прояви ".

По думите му досега единствената изненада е щатът Аризона, където към момента имало към 800 000 непреброени гласове.

"В Джорджия и Северна Каролина Тръмп води безапелационно. За повторно прогнозиращите са надалеч от резултатите. Всичките президентски избори се основават на уравнение, с което работя от доста години. В него лишавам 3% от демократите и давам на републикаците ", изясни той за Bulgaria ON AIR.

Според проф. Мермерски демократите пробвали да създадат по този начин, че изборите да са референдум, само че се пропущало че Тръмп имал доста точки, в които е бил сполучлив.

"Направи по този начин, че да има дефибрилатори освен за Съединени американски щати, само че и за Европа в месеците, когато стартира пандемията. Демократите нямат идея, нито за ограниченията за сигурност, нито за миграцията и те се хванаха за историята с Ковид ", добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР