Нещата опират до две министерства - на отбраната и енергетиката.

...
Нещата опират до две министерства - на отбраната и енергетиката.
Коментари Харесай

Пиар експертът Диана Дамянова: Ще бъде грешка ако министър Тагаре...

" Нещата опират до две министерства - на защитата и енергетиката. Ако те извърнат колата, значи че тези хора са политически безотговорни. Ако Тагарев бъде изхвърлен, Борисов ще влезе в политиката ", счита Дамянова.

 

По думите й в случай че не се случи държавното управление и стигнем до длъжностен кабинет, Росен Желязков ще се пазари с Румен Радев.

" Нас ни чака дълго ръководство на служебния кабинет, който ще бъде контрактуван сред ГЕРБ и президента. Служебният кабинет ще работи с този парламент, само че не може да бъде свален ", уточни още експертът.

 

Според нея служебното държавно управление ще ръководи до изборите. " При възможни нови избори ГЕРБ може да имат 10 депутати от горната страна, 5-6 повече за Движение за права и свободи и няколко депутати надолу за ПП-ДБ. Най-тъжният вид е ГЕРБ и ПП-ДБ да нямат 120 депутати общо. Тогава ще би трябвало да създадат коалиция с Движение за права и свободи ", означи тя. 

" Надявам се през днешния ден в 12.00 часа да стане ясно това, което трябваше да стане ясно през вчерашния ден в 12.00 часа ", уточни от своя страна политологът Стойчо Стойчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР