Нещастни или щастливи, всеки от нас иска да е здрав.

...
Нещастни или щастливи, всеки от нас иска да е здрав.
Коментари Харесай

Веднага изхвърлете тези ШЕСТ неща от дома си!

Нещастни или щастливи, всеки от нас желае да е здрав. Знае се, че положителното здраве зависи и от това по какъв начин се усещаме, какво е настроението ни. Стресът, забързаният метод на живот – това не просто ни прави нещастни! Доста постоянно е причина и за някои от най-тежките и неприятни заболявания.

В хода на нашия живот ние се снабдявам с разнообразни движимости. Някои от тези движимости употребяваме, други – държим за всеки случай! Това са неща – паразити.

Те не носят никаква наслада, а също така заемат скъпо пространство вкъщи. Тези движимости вършат другояче уютния дом дом запушен, претрупана и депресиращ.

Предлагаме ви да се отървете от тези 6 ненужни неща, които освен ви вършат нещастни – те безусловно „ изпиват “ положителната сила

1. Подаръци и сувенири

Първите няколко месеца може и да са влизали в приложимост. След това са се изтъркали или счупили. Рамки за фотоси, дребни фигурки, сувенири – някои от тях събират прахуляк от десетилетия. Гледате ги, забърсвате ги от праха и осъзнавате, че не ви трябват към този момент, само че все пак не ги изхвърляте. Признайте си, че е време да кажете „ Сбогом! “ на никому ненужните сувенири. В последна сметка, следващата година ще ви подарят други.

2. Старите уреди
Разбира се, не всички. Има такива, които правят работа. Но в случай че продължавате да пазите вашия VHS-плейър единствено с цел да изгледате сватбата си или първия образователен ден на към този момент порасналото дете, това не е добре. Може да прехвърлите записа от касетата на диск. Само си представете какъв брой място ще се освободи, в случай че просто изхвърлите видеото. Същото бихте могли да се каже за старите кабели, адаптери и всевъзможни типове кабели, които просто по този начин пазите в чекмеджето.

3. Парцали
За какво са ви, в случай, че в магазините се продават доста и разнообразни гъби, четки и какви ли не бърсалки. Всякакви парцалки, прилежно събрани в найлонова торба подсигуряват ярко бъдеще на молците, само че не и на вашия дом.

4. Облекло
За доста неща в нашия дом, само че най-много за облеклото важи едно остаряло, само че златно предписание. То гласи – в случай че не е влезнало в приложимост повече от година, значи е належащо да замине на боклука.

5. Счупени съдове
Добре, може и да не са счупени, а единствено леко пукнати. Изхвърлете ги! Така или другояче не стават за нищо. Има дами, които изпитват непреодолима потребност да купуват стъклени буркани. Ако не планувате да отваряте консервена фабрика, по-добре изхвърлете тези, които не ползвате.

6. Периодични издания
Защо ви е да събирате нещо, което към този момент по този начин или другояче е прочетено и не е настоящо? Стари вестници, остарели броеве на списания – светът се трансформира, а дружно с него и ние.

Боклукът има изключителната дарба да се прикрива, и по тази причина от време на време е мъчно да го разпознаем. Винаги е време да се освободим от това, което към този момент не работи или не ни би трябвало. Не отлагайте!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР