Нещастията в къщата на Валя Балканска се редят едно след

...
Нещастията в къщата на Валя Балканска се редят едно след
Коментари Харесай

Драми разтърсиха семейството на Валя Балканска

Нещастията в къщата на Валя Балканска се редят едно след друго, разбра HotArena.

След като щерка й едвам не остана неработоспособен, преди дни и националната певица претърпя нечовечен случай, който я прати в болница. Близките на родопския славей се съмнявали, че й е направена магия от завистници, а проклятието на спирали да сее несгоди на нея и обичаните й хора от началото на годината. Изпълнителката на " Излел е Дельо бунтовник " била закара по неотложност в смолянска клиника, откакто паднала неприятно на улицата. 

" Вече съм по-дибре. Както си вървях, се спънах в бордюра. Ударих си доста неприятно десния крайник. Веднага отидох да ми създадат фотография и се съветвах с травматолози. Слава Богу, кракът не беше строшен, дадоха ми смазки и се прибрах у дома ", споделя Балканска. Която в последните месеци беше болногледачка на щерка си. 

Навръх Нова година тя напусна обичаното си ранчо в планината и се придвижи в жилището на дъщеря си в Смолян, тъй като тя била обездвижена и имала потребност от денонощни грижи. 50-годишната щерка на Балканска се контузила извънредно грубо. След случая претърпяла тежка интервенция за промяна на тазобедрената става. Възстановителният развой се оказал надалеч по-сложен от самата намеса.

Дъщерята на певицата е разведена и няма кой да се грижи за нея. Тя разчитала само на гласовитата си майка. „ Ходене по тъгите е. Скоро я водих на обзор до Пловдив. Много е мъчно. Отказвам даже участия, с цел да бъда до нея “, споделя обичаната певица.

Валя Балканска е майка на три деца. „ В куфарите ги отгледах, само че ми беше цялостна къщата. Много деца – доста неразбория и цялостна душа “, споделя с усмивка 77-годишната изпълнителка.

След загубата на брачна половинка си, Валя разчита само на своите деца. „ Той ми е бил тил. Нямаш ли тил, не можеш да се бориш. Преди гледах животни, той ми помагаше, само че откогато умря, не виждам животни. Децата да гледат, аз не желая да натоварвам никого “, споделя певицата, представена от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР