Нешка Робева очаквано се нахвърли към бившата си възпитаничка Илияна

...
Нешка Робева очаквано се нахвърли към бившата си възпитаничка Илияна
Коментари Харесай

Скандал. Нешка подгони Илияна Раева за провала

Нешка Робева предстоящо се нахвърли към някогашната си възпитаничка Илияна Раева, след неуспеха на присъединяване ни на европейското състезание по художествена гимнастика в Украйна.

Робева непосредствено обивни ръководителите на художествената ни гимнастика за позитивната проба в ансамбъла.

" Отмина Европейското състезание - Украйна 2020г.Едно състезание безусловно друго от всички, които сме гледали... Първенство, по време на което, светът е западнал в очакване... Недоверие... Ужас. Едни имат вяра - други - не... Болестта, като че си играе с нас...

Отмениха Олимпиада..., Световни и Европейски шампионати по разнообразни спортове....

И тъкмо тогава управлението на ЮЕГ реши, че ще организира шампионата по художествена гимнастика. И то в Киев... Можем единствено да поздравим и ръководителите от ЮЕГ и уредниците на шампионата в Украйна. Провеждането на това съревнование бе нужен и мощен ход. Хората се нуждаят тъкмо от това - проява на силата на духа, превъзмогване на страха, битка и победа...

Да поздравим всички участници, да поздравим победителките. Да поздравим нашите деца и треньори - Малката сладка Стили и Ева...Боряна.

Без ръководителите и ще изясня за какво.

Мисля, че не би трябвало да си доста интелигентен, още по-малко талантлив, с цел да предвидиш, че успеха ще бъде за тези, които съумеят да запазят здравето си и вземат участие.

Мисля, че нашият отбор щеше да бъде безспорен отличник.

Защо не взе участие?

Защото го управляват хора, които имат уста, само че нямат глави. На въпроса ми: " Как допуснахте болест в тима, месец преди надпреварата? " /Бащата на една от състезателките бе пренесъл болестта./ И тогава чух умопомрачителен отговор: " А Вие какво желаете, децата да не виждат родителите си? " Децата?! 

Деца сред 17, 20 и нагоре години? В разгара на пандемията да види баща си?! Месец преди Европейското? Това звучи жалко до идиотизъм.

" Една видя татко си, четири други и България не видяха златните медали, тъй като не видяха и Европейското ".написа Нешка Робева.

Време е някой да дава отговор както пред сътрудниците си, пред родителите, почитателите и министерството, като признае позволените неточности, тъй като другояче ще решим, че Бог не обича смелите, само че до известно време гледа сеира на наглите....

Не съм пророчица, само че при съществуването на обикновена мисловна активност, човек би трябвало да се замисли, планува, реши и промени някои неща. И да спрат да дрънкат, тъй като, в действителност ще престанем да тъгуваме и ще стартираме да се смеем.Особено след звучните шамари, които К.Дунавска и М.Василева, зашлевиха пред цяла Европа на тези, които ги прогониха от Родината..., приключи Робева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР