Несериозно е да коментирам искането на Атака“ да бъде заличена

...
Несериозно е да коментирам искането на Атака“ да бъде заличена
Коментари Харесай

Каракачанов: Несериозно е да коментирам искането на „Атака“ за заличаване на ПГ „Обединени патриоти“

„ Несериозно е да разясня настояването на „ Атака “ да бъде заличена от регистрите на Народното събрание парламентарната група „ Обединени патриоти “. Всеки може да желае всичко. Можеш да поискаш дори прекъсване на световното стопляне “, сподели през днешния ден в Плевен вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.
Той бе в града, с цел да взе участие персонално в следващата част от осведомителната акция „ Бъди боец “. Тя има за цел да извади на щандове всички типове въоръжени сили и военни учебни заведения. Така хората, които се интересуват, на място да получат нужната информация и да видят от близко въоръжението и техниката, с която разполага Българската войска, разясни министърът на защитата.
Преди началото на осведомителната акция „ Бъди боец “ в Плевен Каракачанов разгласи претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за кметския стол в града – депутатът доктор Калин Поповски, който е и дълготраен водач на Вътрешна македонска революционна организация в района.
„ В изборите за общински съветници ще участваме с цялостна листа от 41 имена, в която ще има и гражданска квота от 12-13 индивида. Не единствено няма да стопираме, а и ще поощрим мажоритарната преференциална акция. Всеки претендент би трябвало да знае, че е избираем без значение дали е на първо или на последно място, стига да събере съответния брой пеференции, сподели още Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР