Несебърският кмет Николай Димитров, който е кандидат за четвърти мандат,

...
Несебърският кмет Николай Димитров, който е кандидат за четвърти мандат,
Коментари Харесай

Извънредно: Арестуват кмета на Несебър!

Несебърският кмет Николай Димитров, който е претендент за четвърти мандат, може всеки миг да се озове в ареста. Това оповестява в. Монитор.

Срещу него е формирано досъдебно произвеждане, а Спецпрокуратурата готви покачване на обвиняване. То най-вероятно е обвързвано с предизборна търговия на гласове.

Освен против кмета на Несебър, по същото досъдебно произвеждане ще бъдат привлечени още четирима претенденти за властта в общината.

Петър Хрусафов и Георги Георгиева от листата на "БСП за България " и Константин Лефтеров от "Движение 21 ". Тримата са претенденти за общински съветници в Несебър.

Четвъртият в групата е Атанас Георгиев Япаджиев, регистриран като претендент за кмет на кметство гр. Свети Влас, община Несебър, от листата на партия "Движение 21 ".

Само преди ден Главният прокурор е входирал в ЦИК стимулирано искане Комисията да даде позволение за привличане и задържане като обвинени на петимата претенденти.

Днес ЦИК са излезли с пет разнообразни решения, с които дават позволения за всеки един поотделно да бъде притеглен и арестуван като обвинен по досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР