Несъмнено изминалата Коледа е била една от най-тежките в живота

...
Несъмнено изминалата Коледа е била една от най-тежките в живота
Коментари Харесай

Витомир Саръиванов погреба съпругата си

Несъмнено миналата Коледа е била една от най-тежките в живота на Витомир Саръиванов след сполетялата го покруса. Той е изгубил брачната половинка си Диляна, от която има две деца. Тя си е отишла от този свят, покосена от рак на стомаха, а погребението й е било броени дни преди най-светлия християнски празник – Коледа.

Семейството към момента не може да се съвземе от тежката загуба, претърпяна в миг, в който хората са се готвили за празника. Семейството не е съобщило обществено, че Диляна е изгубила борбата с онкологичното заболяване и поклонението е минало в стеснен фамилен кръг. За разлика от нормалната процедура в такива обстановки в последно време, Саръиванов е избегнал общественото шерване на тъгата и последващия банкет на съболезнования в обществените мрежи.

Очевидно той и фамилията му, са взели решение да изживеят сами болката.

Историята на Витомир и Диляна като двойка е много дълга – срещат се още на ученическата пейка. Докато имал връзка с нея обаче, Витомир в същото време въртял и паралелна спекулация и даже решил да остане с другата дама на сърцето му. В същото време бъдещият продуцент, Нико Тупарев,  който му бил съученик, тръгнал с Диляна. После обаче влезнал в казармата и дълго не се виждал с нея, което довело до раздялата им.

Така момичето последователно се сближило още веднъж с Витомир и този път двамата даже стигнали до брак. По това време много двойки от компанията им си разменяли сътрудниците и до ден сегашен никой на никого не се сърдел, даже продължавали да се другар за купони.

Макар връзката на водещия и брачната половинка му в никакъв случай да не е вървяла без спънки, двамата продължаваха да са дружно до края. Веднъж обаче стигнали съвсем до бракоразвод – това се случило, когато Витомир бил щракнат от папараци с държанка. В продължение на месеци, Диляна не могла да му елементарни и се наложило той да спи по хотели и при другари. В последна сметка тя го прибрала назад и от този момент не са имали дълбоки драми.

Драмата, която поставя тежък щемпел върху целия им живот е заболяването на щерка им Марина, която е с 4-години по-малка от 23-годишния им наследник Стефан. Девойката страда от доста редкия синдром на Уилямс, който се показва в закъснение на развиването. След появяването й на бял свят, Диляна, която другояче се занимава с реклама, се отхвърля от кариерата си и си остава вкъщи, с цел да се грижи за децата. Работи и в пациентската организация за заболяването на щерка си. До гибелта си дава всичко, на което е способна, с цел да се усеща момичето като всички останали.

В живота на родния Фродо, както назовават Витомир поради физическата му аналогия с артиста, изиграл този воин в кинохита Властелинът на пръстените “, има и друга драма – губи татко си едвам на 1 годинка, откакто бива блъснат от пийнал водач, който го убива. Загубата на брачната половинка му, е следващият тежък удар от ориста, който е заставен да понесе.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР