Непрогледен мрак съпътства шофьорите по Пловдив-Асеновград. Трасето отново е останало

...
Непрогледен мрак съпътства шофьорите по Пловдив-Асеновград. Трасето отново е останало
Коментари Харесай

Отново тъмно като в рог по пътя Пловдив-Асеновград, кръговите се превръщат в капани

Непрогледен мрак съпътства водачите по Пловдив-Асеновград. Трасето още веднъж е останало без задоволително улично осветяване, алармира четец на TrafficNews .
Прочетете още
" Докога няма да работи уличното осветяване сред Пловдив и Асеновград? Има единствено няколко дребни сектора, на които е осветено. Включително има цялостна липса на осветяване на някои кръгови придвижвания ", алармира мъжът, който всекидневно минава през трасето.

Така прекосяването по сектора от републиканския път се е трансформирал в същинско предизвикателство за водачите.

" Не може да се разчита единствено на фарове и лунна светлина. На самото шосе е мрачно като в рог, макар че всъщност има доста трудности, които в последна сметка могат да доведат до драматичен случай ", уточни още нашия четец.

Припомняме, че още при отварянето на трасето осветяване липсваше и дълго време водачите бяха принудени да карат на мрачно. Това докара до редица произшествия изключително на кръговите кръстовища, които постоянно ставаха последна дестинация за най-малко двама-трима водачи на вечер.

Тогава казусът беше осъществяване на процедура и подписване на контракти с компания, която да дава отговор за осветлението. За да разберем какъв е казусът към днешната дата, наш кореспондент се обърна към Областното пътно ръководство и АПИ, защото пътят е част от републиканската пътна мрежа.

Очакваме техния отговор!

Снимка: Архив от пътно-транспортно произшествие по пътя Пловдив - Асеновград
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР