Неприемливо е изказването на Бойко Бориов за подкрепа от страна

...
Неприемливо е изказването на Бойко Бориов за подкрепа от страна
Коментари Харесай

Нинова: Неприемливо е Борисов да лобира за подкрепа от страна на ГЕРБ за кандидата на БСП

" Неприемливо е изявлението на Бойко Бориов за поддръжка от страна на ГЕРБ за претендента на Българска социалистическа партия за кмет на София Ваня Григорова на балотажа в столицата. "

Това съобщи водачът на социалистическата партия Корнелия Нинова на конференция. Тя уточни, че текат диалози за поддръжка от други партии, само че не даде съответни образци.

" Резултатите на локалните избори на ГЕРБ са отлични, на фона на останалите. Това сподели на конференция водачът на партията Бойко Борисов.

Относно това кого ще поддържат на балотажа в столицата, Борисов съобщи, че нямапо-лошо от непоискано положително или поддръжка. Той прикани гласоподавателите им да гласоподават по съвест.

По думите му в София 3 години се е водела целенасочена офанзива против Йорданка Фандъкова и ГЕРБ от всички. Според него най-хубавият метод да ГЕРБ да си върне София, е като я изгуби.

Припомняме, че излязоха финалните резултати от изборите в неделя. ЦИК изнесе формалните данни при 100.00% обработени изборни протоколи. А ето и кои са новите кметове:

В 14 от областите ще има балотажи.ВСофия- при 100.00% преброени протоколи - Васил Терзиев имa 31.80% и 119 121 гласа. Втора е Ваня Григорова с 21.59% и 80 8 75гласа, което изпраща борбата за столицата на балотаж идната седмица.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР