Непрекъснатото презастрояване всекидневно унищожава чара на Сарафово, превръщайки го в

...
Непрекъснатото презастрояване всекидневно унищожава чара на Сарафово, превръщайки го в
Коментари Харесай

Сарафово – стомана и бетон или детски площадки и медицински център?

Непрекъснатото презастрояване ежедневно унищожава чара на Сарафово , трансформирайки го в безконечен лабиринт от жилищни здания с бетон и стъкло. Изграждането на нова детска градина, медицински пункт или паркинг не би трябвало да е привилегия за жителите и гостите на квартала, а главно право за всеки , безапелационни са общинските съветници от „ Средна европейска класа “ /СЕК/. 

Във връзка с това в какъв квартал желаят да живеят жителите, те провеждат публично разискване на 28.01.2024г. (неделя), от 18:00 ч., в читалище „ Ангел Димитров “ .

„ Предизвикани от публичното неодобрение на жителите, обвързвано с продажбата на имоти за строителство, ще представим всички свободни терени, които са благосъстоятелност на Община Бургас и са планувани за жилищни здания, с цел да чуем вашите оферти и стремежи за тяхното бъдеще, както и да представим своята визия за направи Сарафово по-привлекателно място за живот “ , показаха от Политическа партия СЕК. И допълниха:

„ Ще вземем поради всяко мнение, а решенията към които се обединим, ще представим публично в Общински съвет – Бургас и Община Бургас, като настоятелно ще призовем виновните лица да премислят своите дейности и да вземат решения, които дават отговор на дълготрайните потребности и стремежи на жителите. Нека дружно се борим за квартал, който предлага по-добро качество на живот, а освен нови здания! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР