"Непрекъснато сме в изходна позиция и хората за съжаление трябва

...
"Непрекъснато сме в изходна позиция и хората за съжаление трябва
Коментари Харесай

Арман Бабикян: В София не си даваме сметка, че има различни Българии

"Непрекъснато сме в изходна позиция и хората за жалост би трябвало да свикнат с това ".

Това разяснява журналистът, държавник и някогашен народен представител Арман Бабикян в "Седмицата " на...

"Непрекъснато сме в изходна позиция и хората за жалост би трябвало да свикнат с това ". Това разяснява журналистът, държавник и някогашен народен представител Арман Бабикян в "Седмицата " на Дарик радио.

По думите му митингът този път е друг, доколкото въобще има митинг. "По-скоро имаше манифестации за поддръжка и манифестации за наслада от свалянето на някого. 2020 година беше безусловно друго. Контекстът е друг, тъй като беше доста комплицирано и мъчно да бъдат събрани толкоз доста хора на едно място, с цел да бъде свален диктатора. Тогава стигнахме до съответствие 70 на 30 в интерес на митингите, в този момент съотношението не е такова ", уточни той.

"Сега е по-сложен миг и хората се прибраха в техните идеологически ниши - не се постанова да бъдем с хора, които не харесваме, тогава се постановяваше ", сподели още журналистът.

За Никола Минчев Бабикян разяснява, че персонално той му симпатизира, тъй като се е научил да балансира. "Като всяка почтена жертва, паднала по време на пердах, провокира благосклонности ".

За премиера в оставка Кирил Петков Арман Бабикян сподели следното: "Може би разбра, че е мъчно, и това не е малко. Може би започнаха да схващат размера и технологията, с която работи съперникът – т.е. мафията ".

"Българският народ сега е в менгеме. Ужасяващо менгеме. Въпросът е, че народът го разбра преди властта. 60-70% от хората са извънредно натоварени от това, че стопанската система страда, надлежно сметките им страдат ", разяснява Арман Бабикян.

Според него в този момент е времето "Продължаваме смяната " да се коалира предизборно.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР