Неправоспособен водач е установен да шофира след употреба на алкохол,

...
Неправоспособен водач е установен да шофира след употреба на алкохол,
Коментари Харесай

Шофьор счупи дрегера край Шумен

Неправоспособен лидер е открит да кара след приложимост на алкохол, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

Около 23:30 часа нощес за инспекция на пътя сред селата Цани Гинчево и Никола Козлево е спрян лидер на лек автомобил „ Шкода Октавия “ с немска регистрация. Зад кормилото във очевидно нетрезво положение бил 32-годишен мъж от село Цани Гинчево. Той не показал удостоверение за ръководство, а след информация станало ясно, че е недееспособен. Мъжът е тестван е с дрегер, който отчел 3,93 промила алкохол в издишания въздух, след което е отведен да даде кръвна проба за разбор и е арестуван за период до 24 часа в полицейския арест в Каолиново. За осъществено закононарушение по член 343 Б, алинея 1 от Наказателния кодекс е формирано досъдебно произвеждане.

Водач с повече от 3,93 промила алкохол не е установяван от началото на 2023г., прецизираха от пресцентъра на полицията в Шумен. В края на предходната година, служители на реда от Нови пазар задържаха 47-годишен лидер, карал в обедните часове с 3,43 промила алкохол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР