Неправоспособен шофьор бе задържан в ареста на РУ-Първомай заради предлагане

...
Неправоспособен шофьор бе задържан в ареста на РУ-Първомай заради предлагане
Коментари Харесай

Шофьор без книжка подхвърли 100 лева подкуп на полицаи в Първомай

Неправоспособен водач бе арестуван в ареста на РУ-Първомай поради предложение на рушвет на полицейски чиновници по време на инспекция. Около 13.30 ч. в неделя, в село Градина, автопатрул спрял лек автомобил „ Фолксваген “ с 52-годишен престъпно проявен гражданин на старозагорско село зад кормилото.
Прочетете още
Справка в  осведомителните масиви на Министерство на вътрешните работи посочила, че мъжът не има удостоверение за правоуправление и униформените почнали да оформят акт за откритото нарушаване. През това време обаче, с желание да осуети дейностите им, лидерът  оставил в служебния автомобил две банкноти от 50 лв..

Последвал карцерът му за период до 24 часа, а дежурна оперативна група направила оглед на местопроизшествието и иззела парите. Срещу причинителя е формирано бързо произвеждане. Този случай е шестият от началото на годината, при който първомайските служители на реда са подхванали сходни своевременни дейности. За опити да бъдат подкупени при осъществяване на служебните си отговорности те са задържали други четирима водачи на коли и един извършител на нощната тишина.

Снимка: Илюстративна
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР