Неправоспособен 17-годишен водач на мотоциклет е пострадал при пътен инцидент

...
Неправоспособен 17-годишен водач на мотоциклет е пострадал при пътен инцидент
Коментари Харесай

17-годишен младеж без книжка пострада при катастрофа в Русе

Неправоспособен 17-годишен лидер на мотоциклет е потърпевш при пътен случай в Русе. По случая е стартирано и досъдебно произвеждане, поради това, че младежът за следващ път е управлявал без брошура.

На 23 април към 01:55 часа в гр. Русе на кръстовището формирано от ул. Йордан Йовков и ул. Димитър Талев е зародило произшествие с мотоциклетист. Екип на пътна полиция е изяснявал случая, който след това е предаден и на проверяващ служител на реда.

Униформените са открили, че малолетен и недееспособен лидер на 17 година, е управлявал мотоциклет с марка „ Хонда “ с русенска регистрация, благосъстоятелност на татко му, като при придвижване със скорост несъобразена със положението на пътя, се е поднесъл и е паднал на пътното платно.

Тежка злополука с мотоциклетист в Бургас

След настъпването на случая въпросният 17-годишен юноша е напуснал мястото, като е взел такси и с него е отишъл в незабавното приемно поделение на УМБАЛ „ Канев “. Той е бил настанен в болничното заведение за наблюдаване с комоцио. Инцидентът е документиран от полицията, като причина се показва - несъобразена скорост.

В хода на изясняването на случая, при направена информация се е оказало, че неправоспособният лидер към този момент е бил наказван за ръководство на МПС без удостоверение, като е направил нарушаването в периода на изтърпяване на наложена административна глоба.

22-годишен мотоциклетист почина край село Плазовец

Материалите по случая са предоставени на проверяващ служител на реда в бранш „ Пътна полиция “ и е стартирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343в, алинея 2, вр. член 63, алинея 1, т. 4 и т. 5 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР